Daeron Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Ya Tar da Brittain de Adamın biri beni öldürdü üstüne üstlük criminal ben oldhum.. Ama nası bhi criminallık anlayamıyom 1 saat beqledim crim ligim gechmedi.Adamın tekine sordum bloody healer a git dedi bhana .Bhu nerde ?? biri yardım etsin?? :-| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 shrinelara gate acilmasini iste oyunculardan...orda res ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daeron Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2001 bi Chaos die bi yer var bi de Compassion die bi yer var hangisine gidecem bhen shu an criminalım compassion dha res oldhum hala crimim var crimi nasıl atcam!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daeron Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 deLi olcam hem chaos a hem de compassion a gittim 2sindede crim gechmiyo yoq mhu bhunun cagresi(snn de deil tar da oynuyom) Tar da oynayan biri yardım etshun!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daeron Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Adamın teki ilk önce chaos a gith soora compassion a gith dedi dieri chaos a soora town a dön dedi napaagımı bilmiorum off ugrash ugrash gel de karakter böle ortada kalsın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 bu yontem bi kaç kere denediğimzde çalışıyodu yanına bi arkadaşını al chaos un oraya git orda o seni öldürsün sen res olm muhtemelen crim liğin geçicektir eğer geçmezse ona söyle bi daha öldürsün sonra bi daha res ol bu seferde geçmezse geçmiş olsun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 amaan amma uzattin git bi adama de beni res et, reslesin seni - o da criminal olacak 2 dakka dolas ormanlarda crimlik gider... kimse gelmezse resleyene 3 k ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KAPTAN Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2001 minoc da asagıdaki cadırların orada black cat ler cıkıyor bir iki tanesini oldurursen crimligin ortadan kalkar da chaos un ordan oraya kadar canlı nasıl gidersin onu bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daeron Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Eski threadlerimi bir bakayım dedim.. Aradan 2 sene geçti.Hem oyun bilgisi hem yazı tarzı.. Herşeyim değişmiş.Garipsedim :)[hline]The Bluebeard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 bu ne la bende diom bu adam nası böle şey yazmış :P 2 sene öncekimiş :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar