Arekreas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Vay be bu topici attığım günü hatırlıyorum..Üstüne neler neler yaşadım.Bir kız için o gün bu topici yazdıktan sonra 3 ay içerisinde 21 kilo verdim...Anladım ki onun için değmezmiş...Ama en azından sağlık değil mi...Bazen böyle yaptığım şeyler aklıma geliyorda...İşte kusuruma bakmayın...Patinin açıldığınıda yeni farkedince şimdi yazmak istedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ahaha adam topiciyle büyümüş valla 2 yıl ne yuh.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 tabi artık onsekizbuçuk yaşındayım:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ahh bide ben verebilsem külo iyice yağ bağladık otura otura üstüne bi de bira göbüşü çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 senko sabahları koşalım olm,sen çık balçovadan ben karataştan ortada buluşalım. fdsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 İncecik kollar ve bacaklar + yavaş yavaş büyümeye başlayan bira göbeği. Acilen dur demem lazım yoksa sonum kötü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar