Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Evet okul acılana kadar duzenlı bır rejım programı uygulamayı dsunuyorum ..Dayanabılırsem :) 5 kılo verıcem 1 ayda ..hadı bakalım ...:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 5-6 kilo sağlıklı 1 ayda dilerim biraz iradene sahip olursunda istedigin kadar kilo verirsin yılma ama hiçbir sekilde ilk hafta kilo verceksin ama belki 2. hafta vremiyceksin o sırada bırakmaya kalkma cunku 3. hafta tekrar vermeye başlıycaksın ...[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 önemlı olan ilk bi kaç gun kendıne bi uğraş bulmak. sonrasında zaten alışıyosun , hayırlı olsun[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bol bol su içeceksen aromalılardan al ;p o zaman işkence birazcık da olsa azalıyor[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. [Bu mesaj twistedemo tarafından 18 Ağustos 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Abi rejim programı gib, deil ilk gunler biraz sıkı ilk defa baya iyi kılo verilio sonrada gene bıraz daha dıkkat edıcem ınsallah 4 5 kılo verırım bı dk ya ben bı boyumla kıloma bakıyım kac kılo verıyım hesaplayalım :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Valla kilom baya fazla ya 85 beklerdım 90 cıktı 1.82 boy.. Pff baya vermem gerekicek ama okul zamanı pek olucagını sanmıyorum bugun bırı top gıbı yuvarlanıosun dedı gercekten moralım cok bozuldu ya :(..Insallah irademle hallederim...OFFFF[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 halledersin halledersin , bak gazıda almışsın bu gunku lavuktan artık kimse tutamaz seni.[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Abi bu bir ay dikkat edicem iste ekmegi kesersem muthıs olur ya ...Valla sısman dıye dalga gecmelerınden bıktım 4 senedır bole ..Sabah 8 de baskete cıkıpbıraz kosucam oynayacam ter atıcam..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 evdeki tum abur cuburları soyle annene bi yere saklasın , ekmeği kesinlikle çoook çoook azalt. bide sabahları koş (basket filan hikaye) , artık kusacak raddeye gelinceye kadar koş. ilk 4 gun kondısyon sorunu yaşarsın ama sonra kondısyon artmaya başlayınca "lan ben neymısım" olursun.[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 hmm hemen hemen aynı ölçülere sahibiz. selvi gibi delikanlıyım , ince uzunum eheuh. ama kilo vereceğine boyunu uzatmaya bak sen. :P[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 evet, mantıklı bir tutum. rejim kesinlikle sporla desteklenmeli[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Bendemi girsem ya 1.77 boy 77 kilo bende bi 5-6 kilo versem hiç fena olmaz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Abı 89 luyum ve artık sakal makal yanı yerıne gelmeye basladı yavas yavas belkkı 1.85 olurum ama once su 5 kılo versem benım baya ısıme yarar ..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 asık ol birine,çöp gibi kalırsın 1 ayda.-şaka değil-[signature][hline]Doğar güneş ardından tepelerin, Elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Dogru bı ara asık olmustum 2 kılo vermıstım okuldan geldıgımde yaklasık 3 hafta yemek yememıstım :)...Keske gene olsam ..Hala asıgım ama ınsan sevgısıne karsılık bulamıyınca boyle oluyor..Basarmam lazım ..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: Tyrande, 18 Ağustos 2005 22:11 tarihinde demiş ki: asık ol birine,çöp gibi kalırsın 1 ayda.-şaka değil- içimden + 65435321321 vermek geldi[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 OFff gercekten moralım bozuk cok kotu koydu o laf ya.. 5 kılo versem bellı olurmu yaw ne degısme olur hıc daha hayatımda kılo vermedım..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bende başladım bugun rejime 10 günlük bi ara vermiştim,yeniden başladım =)[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Neyse artık uyuyayım yarın erken kalkıcam ..Basarmak zorundayım...Ekmegı agzıma almıyacagım bı daha SU benım dostum olucak :)..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 rejim yapacağım diye sağlığını bozmamaya çalış sonuçta dış görünüm senin sağlığından önemli değil[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: twistedemo, 18 Ağustos 2005 22:01 tarihinde demiş ki: bol bol su içeceksen aromalılardan al ;p freşa? eger freşadan bahsediyorsan tadı cok güzel ama susuzlugu geçirmiyor[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Valla arkadaslar uyuyamadım ablama anlattım planımı ocaga kadar doum gunume kadar 77 kıloya ınıcem boyum 1.84 olsa o zamana kadar bence gayet iyi olur somestırda aynı sekılde 75 kıloya ınmeye tasarlıyorum yanı hedefi koydum onume onun ıcın savasıcam :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 geç kalmışın rejime başlamak için, pazartesiyi geçirme :) nese bu pazar ne olsa vazgeçersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Abi yarın baslıyorum ...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Yarın bende baslıorum rejıme of be bu yaz felaket kılo aldım(10 kılo kadarcık) yedım yedım oturdum hep dırek baslıorum cok yıcem ama az we kalorisiz yıycem oncelıklı full sebze gıdıcem sonra yanına +su yapıcam bır ay ıcerısınde 5,6 kılo wermek ıstıyorum[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar