elazul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Arkadaşlar bir iki güne kalmadan wow cd alıp oyuna başlyacağım.Birkaç insana sordum ve oyuna başladığında sürü patch dl edecen dediler...Oyunu yüklediğim gibi oynamak istiyorum ve client dl yapmak istemiyorum,uzun sürüomuş. Şuana kadarki patchleri yüklemem gerektiğini düşünüyorum.Bunnarın hepsi kaç mb tutar ve bana gerekenlerin hepsinin nereden indireceğimi sölerseniz çok memnun kalırım şimdiden teşekkürler[signature][hline]-what is your name kid? -Chiqita -Too light for a swordman.From now on your name is Kenshin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 newbie die bi başlık var ondan devam edersen daha iyi olur[signature][hline]NE Hunter Hatce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 forumu söyle bir ararsan bu konu hakkında bayaaaa bol ve açıklamalı başlıklar var.[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar