KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Sevindirik oldum ya cağaloğlu anadoolu lisesine kayıt yaptırdık dün :)[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 hayirli olsun ....[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dina Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 e bu ii bişey mi ki?[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un done Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 e yani, türkiyeni,n en iyi anadolu liselerinden biri[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 walla almanca seni zorlayabilir ama çok kaliteli bi okula girmişsin tebrikler sana bi öneri baktın almanca zor gelio imkanın warsa bi yaz almanyaya fln git çok etkili oluyo bak bn denedm 1 ayda okulda 3 senede öörendiimden daha ii almanca öğrendm(kartal anadolu lisesindeidm)[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 zaten eski okulumda 1 yıl almanca öğrenimim olmuştu. Başlangıçta pek zorluk çekeceğimi sanmıyorum açıkcası. Almanya'ya gitmeyi de düşünüyorum zaten :) Öğrenmek istediğim bir kaç dil var: İngilizce(biliyorum), almanca, ispanyolca, arapça[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 moruk hayırlı und uğurlu olsun iyi bir okuldur kuzenim oradan mezun, bayağı sevmişti okulunu en azından müzik açısından kalite li bir grup bildiğim kadarıyla okul grupları fln hoş yani[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bizim ing. hocasının oğlu orda. rapçi bi eleman görürsen patlat enseye bi tane , hocadan intikamımı da al hehe.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 cal kal'ın nesi oluyo??? *!kusmaya gider*[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Tebrikler,Caltech'e girmen dileğiyle (ne dediğimin farkında olmayabilirim..)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar