Maverick, 09 July 2003 22:29 tarihinde demiş ki:
gunn bakma sen densize :P
hayırlı olsun önce
uzun süreli kullanmayı düşünüosan zamanla yaparsın zate azar azar...[hline]Sic vic pacem, para bellum.
helal be mav.
*diğer kullanıcılara bu bahaneyle ders verir*
arkadaşlar araba alan birisine söylenecek söz budur, fazlasına azına gerek yok. sağol mavcım (ve diğer tüm hayırlı olsun diyenler) daha güzellerini sen (sizler) alırsınız işallah.
Gunn yaaaa M technic bi 3 20 Ci alınca ööle olmuyo mu sanki? alala M3'e benzetmekmiş.... :-P[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:
En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =)
A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Ouz_UFO, 09 July 2003 23:14 tarihinde demiş ki:
Gunn yaaaa M technic bi 3 20 Ci alınca ööle olmuyo mu sanki? alala M3'e benzetmekmiş....
öyle olmuyo işte :) m technicin herşeyi değişik. bodykitlerle yapılan şeyin doğan görünümlü şahin yapmaktan tek farkı (kabul ediyorum) gerçekten çok güzel gözükmesi. Ama ben diyorum ki orjinal (ya da orjinalin çıkması) bir m technic body kit alana kadar bu tip şeyler taktırmam. araba 94'de alındığı gibi duruyor, öyle de kalıcak.
*1.5 metrelik arka spoiler taktırır*
Öne çıkan mesajlar
Gunn
helal be mav.
*diğer kullanıcılara bu bahaneyle ders verir*
arkadaşlar araba alan birisine söylenecek söz budur, fazlasına azına gerek yok. sağol mavcım (ve diğer tüm hayırlı olsun diyenler) daha güzellerini sen (sizler) alırsınız işallah.
not: eno web alanı için teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş
Prawler
[email protected][/b][/i]
Sosyal ağlarda paylaş
Mr_Hand
En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =)
A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş
WaNTeD
güzel araba ama eski be 3 yaşını geçimicek
*!8 senelik bisikletinin lastiğini şişirmeye gider saatın farkında deildir*
Sosyal ağlarda paylaş
Gunn
isteyenin bi yüzü kara diyosun yani :)[hline]
Sosyal ağlarda paylaş
Gunn
öyle olmuyo işte :) m technicin herşeyi değişik. bodykitlerle yapılan şeyin doğan görünümlü şahin yapmaktan tek farkı (kabul ediyorum) gerçekten çok güzel gözükmesi. Ama ben diyorum ki orjinal (ya da orjinalin çıkması) bir m technic body kit alana kadar bu tip şeyler taktırmam. araba 94'de alındığı gibi duruyor, öyle de kalıcak.
*1.5 metrelik arka spoiler taktırır*
Sosyal ağlarda paylaş
Prawler
vermeyenin 2 yüzü kara
gezdirsen ve 1 tur versen ne olur sanki
:(
garibanları sevindirmek sevaptır hem[hline]Mixed Website
[email protected][/b][/i]
Sosyal ağlarda paylaş
Infeqted
Sosyal ağlarda paylaş
Infeqted