TilkiAndre Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bi arkdasımız ısmını unuttum ayın 22 sınde ke ye geçiyoruz demişti ayın 22 si bugun ? geçiyormuyuz[signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 KE zaten kötü BETASINI gördüysen zaten girmek istemessin bence çok kötü olucak :( [Bu mesaj oytun tarafından 22 Ağustos 2005 09:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 . [Bu mesaj Buzi tarafından 22 Ağustos 2005 09:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 açıklar kapanmadan biraz zor ! belki eylul ayında geceriz[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLaReS Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 KE nin görüntüsü mükemmel. Bu ay sonuna ertelendi bazı sistem çalışmaları nedeniyle .... Farkındaysanız şu an oyunda biraz lag oluyo bazen oyuna girilmiyo.. biraz sabretmek lazım....[signature][hline]Nick : VW Clan : Psychosis Server : Ares Job : Kasar Hood Nation : El Morad Level : 6x Nation Point : 10xxx Düşmanlar : Bobert,CoolTang BİR İNSANA GÖRE ; BİRDEN FAZLA İNSAN OLMAM LAZIM..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Usko sitesinde KE için "bu aydan sonra" gibilerinden bir ifade kullanmış. Anladığım kadarı ile önümüzdeki ay ama tarih yok malesef, fakat şu da bir gerçekki, bu ayın 22'sinde beta testin biteceği ve ardından serverlar'ın KE ye update edileceğini de haber verilmişti. Yada biz öyle sanmıştık. Bunu da düşünmek lazım...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar