Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yabancı bir kız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence yanlış bir önyargı bunu yapan sadece türkler değil çünkü. ben gayet abazan fransız da tanıdım alman da ispanyol da. ha o siteyi türkler basmış gibi bişi varsa bilemem, ilgilenmiyorum ama benim milletime dünyadaki tek "have cam? show cam." diyen insanlar diyemez allahın vampir fıriğki. Kendini kesenler, biseksüellik süper deyip sonra gaylerden iğrenenler, ha bi de şu türklerden nefret ediyorum demesi düpedüz sinir bozucu.
Düşündürücü kısmı bana koymaz, erkeklerimiz düşünsün, zaten kişiselin son durumu ortada evet insanlar abazan. Ama sırf türklerin afişe edilmesi haksızlık.

Yeter ya. çarşaflı kızlar ve azmış erkeklerden ibaret değil burası. siz de kız haklı diyorsunuz pişkin pişkin. öf.[signature][hline]drat this creature of memories ill,
foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
Mesaj tarihi:
işi gücü kafelerde bu tip işlerle uğraşan tiplerden tiksinir tabi ..

Kendimizide kandırmayalım türkiye böyle bi ülke çok azınlık bi kesim onların yaptığı şeylerin saçma olduğunu düşünüyor..

Universiadda msl technologies in bilgisayar mühendisleriyle aramda geçen bi konuşma

Müsabakalarda yaşanmış bi sorunun üstüne ümitsizce bakan juan adlı arkadaş gelio

- hi juan how is it goin , is there any problem
- no everything is fine but no one can speak engilsh so we have a big problem ...

koskoca bi şubede adam gibi ingilizce bilen topu topu 7-8 kişi var 5 i üst düzey yönetici... ve 2 kelime yan yana getiremedikleri için çıkan bir sürü problem ...

Ne zaman bi problem olsa anonsör olarak görev almış olmama rağmen koşarak bana gelen ispanyol mühendisler :D rüyalarıma girer oldu , artık sağda solda konuşan tipleri ispanyolca konuşuomuş gibi geliolar ispanyol aksanı facia :D[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :(
Mesaj tarihi:
hastayım yabancı kızların[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
Mesaj tarihi:
Ayrıca juan adlı arkadaşım atina olimpiyatlarındada görev almış ona yunanistanla bizim farkımız ne diye sorduğumda

verdiği cevaplardan biride ordaki insanların çoğunluğu ingilizce konuşabiliyordu olmuştu...[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :(
Mesaj tarihi:
o kızın sitede bize öyle yazması siteye giren diğer yabancılarda da bize karşı bi önyargı oluşturmaz mı ?? diğer ülkelerde de var böyle insanlar kız biraz aşağılamış bizi..tamam bizimkinin yaptığıda kroluk ama..[signature][hline]zıplamazsa oyun yok
Mesaj tarihi:
evet türkiyenin büyük bölümü bunlar, abazalık vs degil konu, eğitim sorunu resmen, bu gidiş hiç iyi degil, ülke elden gitse cam var mı pls dicek insanlarla doldu heryer.. üff yazık[signature][hline]Boo, are you happy now?
Mesaj tarihi:
said:
Mandoo, 21 Ağustos 2005 18:23 tarihinde demiş ki:
o kızın nikini yazsana vampirefreaksteki..saldıralım biraz şuna..

Dimi kardeşim kızın yazdıkları yetmedi akıllanmadın gidicen bi de kızı haxxxorlarsın artık...

P.S. Cok gereksiz bi topic Turk milletinine karsı olan önyargıyı herkez biliyor Fakat haksızda değiller.[signature][hline]I'm sure of your ability
To become my perfect enemy
Fallen

Mesaj tarihi:
Böyle insanlar yüzünden TÜRK abi yapar lafları beni delirtiyor . Böyle insanlar TÜRK deil abi olamaz . Sadece kimlikte tc yazmasıyla TÜRK Olunmaz[signature][hline]MeLiKeJiK.!!
Mesaj tarihi:
ben de bu yaz Alman bi kızla tanıştım onların oturduğu yerdeki Türklerden şöyle bahsetti: "Üstü açık arabalarla gezip, müziğin sesini sonuna kadar açıp kızlara laf atan erkek tipleri sadece Türkler. Ama burda -Antalya- öyle değiller neden?" dedi. Ona açıklamaya çalıştım bunun Türk yada başka milletden olmakla alakası olmadığını bu tarz insanların yetişme koşullarına bağlı olarak her yerden çıkabilceklerini. Ama lütfen brz düşünün insanlar durdukları yerde böyle kanılara varmıolar! :(
Mesaj tarihi:
eh abi o tarz bi sitede zaten türkler canından bezdiriyo, en azından hi5 in chat odalarında gelen cam pls. mesajlarının %90 ı türk mailden.
süper miletiz[signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi.
  • Yeni Oluştur...