Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Krizvari bakışlar...


Anarsist

Öne çıkan mesajlar

terler içndeyim yine..yazıp yazamayacağımı bilemiyorum...ayna da bir ben daha var gibi..çok rahatsızım..her yerim ağrıyor..eski kırmızı otobüslerin en arka sol koltuk tadında bir rahatsızlık bu..sandalyeden sadece....güneşe kapattığım gözlerim açılmamak ta ısrarlı yine..bir çift geçiyor önümden ..kız sana benziyordu..hissettim..

kötü hissediyorum..dün gece ki alkolun etkisi sadece belki de..ya da kalitesiz bir sigaranın izmariti..ya da önce ki gece anneyle edilen, gecesi ağlamaklı biten bir kavganın kekremsiliği...her neyse..

nargilemden çekiyorum yine tophanede ki kumpir kokuları arasından...yalnızım ancak anlam verebiliyorum bugün..seni kırdım önce ki gece..titreyen dudaklarım, şimdi özür diliyor senden ama...duymuyorsun ki..gözlerim halen kapalı mı?
yoksa ben mi kör oldum? anlayamadım...

bir koku geliyor burnuma..senin kokuna benzetme çabası....olumsuz..sen bu kadar güzel kokmuyorsun...çirkin kokunu nasıl hemen de özlemişim..ben seni bu kadar sevmiş miyim?

ne var ki sevmişim seni bu kadar ve kalbin çalışması kadar istemsiz olmuş bu...kalbi durduramazsan eğer beni de durduramazsın...aşığım sana, ama sen bunu benden hiç duymadın ki..!!

akşam yaklaşıyor ve telefonun narin bir kız edasıyla "sana kızdım" halinde kapalı...açmayacaksın biliyorum..yanına gelmiyorum çünkü beni öyle tanımadın...seni umursamaz tavrımın sende bilinen halini şu durumda bile değiştirmek istemiyorum..

akşamın hoş karanlığının içinde senin çirkin yokluğun...sağ tarafım da seni arıyorum olmam ne garip şey değil mi?ya da ağlamaklı gözlerimi kendimden bile saklamaya çalışmam..

yağmur damlaları hiç bu kadar hoş olmadı biliyor musun?hiç böyle "senli" yağmadı yağmur... her damlada senin tadını hissetmedim bu kadar yoğun...ve hiç bu kadar masum olmadın sen...

gözlerini mi gördüm kapının ardında, yoksa krizlerim mi tuttu şizofrenik...?bilmiyorum önemsemiyorum da...ben hep böyle kalayım anne..beni doktora götürme...doktorları sevmiyorum...onu alıyorlar gözümün önünden....ilaçlarla silmeye çalışıyorlar onu gözümden...başaramazlar anne....
gözümden silseler ne olacak...kalbimden silemedikten sonra...[signature][hline]Herşeyini Kaybedersen Özgürsün
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...