Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Arkadaslar bu ücretsiz oldugu icin fazla kaliteli ve hızlı değil ama 300$ gibi bi meblag gozden cıkarırsanız an be an en max. zoom kalitesine ulasabilirsiniz.Buda simdilik idare eder. tıkla Edit:Program temizdir[signature][hline]doğar güneş ardından tepelerin, elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 maps.google.com geldi aklıma birden istanbul üzerinde az mı dolaşmıştık sokak sokak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 deli bi olay ya bu uydu meselesi gezip duruyorum eheh:)[signature][hline]doğar güneş ardından tepelerin, elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ya yenisin ama bi aramayı kullan daha once acıldı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 tyrande hep aynı hatayı yappıosn[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 arabalara kadar görüyosun istanbul'da hele amerika çok ayrıntılı..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Sıkıldım ben.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 tyrande kanal d gibi oldun onlarda dün verdi bunu biraz arkadan geliyorsun ara bari her bölümde bi ton topic açmışsın bari gerekli naneler de hepsini onun altında topla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ben bızım sıteyı buldum odamı da buldum :D[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 google earth pro'dan bahsediyorum tabi..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ya ben google earth pro indirdim, bursaya geldim resmen şehrin ortasından geçen en işlek caddeyi dahi bulamadım. bir arkadaş nasa'nın programı var dedi onunla çok daha iyi görüldüğünden bahsetti. programın ismini falan bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 google dan bandirma'yı görünce ohannesburger oldum :-O[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: taz, 20 Ağustos 2005 20:10 tarihinde demiş ki: ya ben google earth pro indirdim, bursaya geldim resmen şehrin ortasından geçen en işlek caddeyi dahi bulamadım. bir arkadaş nasa'nın programı var dedi onunla çok daha iyi görüldüğünden bahsetti. programın ismini falan bilen var mı? earth den istanbulu ayrıntılı görüon.. hele amerika falan süper..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 free olanı bu,400$ verip orjinalini alabiliyorsunuz.Hatta orjinal google earth'ten cekilmis resimler var orda,resmen binalara kadar cok net gözüküyor.Ancak kimse 400$ veremeyecegi icin tam sürüm google earth programını 7 gün kullanma izni vermisler.Bi form var doldurdum bakalım ne olacak.Sizde deneyin derim 7 gün takılırsınız:)[signature][hline]doğar güneş ardından tepelerin, elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 adamin actii her topic onceden acilmis en az 2 kere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 abi ev çok net çıkıyor da..köye baktım belli oluyor ama netleşmiyor..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ehueuhehue adam aldirmiyoki koptumya enaz 2kere acilmis denmis altında halen orjinali 400$ felan yaziyo :D[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 hadi herkes evinin koordinatlarını yazsın :D ya da sık sık gittiği, sevdiği vs. yerlerin koordinatları da olur hade. *!raptiye kutusunu çıkarır* [signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 20 Ağustos 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Google Earth Pro $400* Google Earth Plus is an optional upgrade adding GPS device support, the ability to import spreadsheets, drawing tools and better printing. For professional and commercial uses, Google Earth Pro is the ultimate research, presentation and collaboration tool for location information. • Learn more • Buy | 7-day free trial • Learn more[signature][hline]Tyrande walks on earth :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Tyrande, 20 Ağustos 2005 12:33 tarihinde demiş ki: deli bi olay ya bu uydu meselesi gezip duruyorum eheh:) kendi evin cok eski bir evse haritada gormen olasi yoksa goremezsin :D, cok eski fotolar[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Google Earth'ün yazılımı ile ilgili topic açıldı mı ki ben görmemiştim mesela.. Web interface'i ile ilgili vardı ama bunun yoktu sanırsam..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Ya türkiye için 3d desteği yok sanırım. Yoksa siz 3 boyutlu izleyebiliyomusunuz?[signature][hline]Seni kaybolurken görmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 evet bakabiliyorum ben 3 boyutlu dediğin camerayı aşağıya doğru indiriyon..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 amerikada binaların boyutuna kadar herşey 3d türkiyede istanbulda 2d ama kamerayı indirebiliosun tabi açı olarak :) ama ne işe yarıo bilinmez hehe.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]i have become comfortably numb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 yok terrain'e tik atınca yer şekilleri de çıkıyo..[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar