KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Kendi çaımda bir kullanıcı adı şifre şeysi yapmaya çalıştım ama ne yaparsam yapayım kullanıcı adı veya şifre girmediniz diyor. scpler: [spo1=sifreleme.php] if ( $acc=="" or $pass =="" ){print "Kullanici adi veya sifrenizi girmediniz"; } elseif ( $acc =="a" and $pass =="b" ){print "Giris Basarili"; } else {print "Giris Basarisiz"; } ?>[/spo] [spo2=Sifre.htm] Kullanici Adiniz: Sifreniz [/spo] hatayı söylerseniz çoook bahtiyar olacam[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 if ($_POST[acc]=="") or ($_POST[pass] =="") { echo "Kullanici adi veya sifrenizi girmediniz"; } elseif ($_POST[acc] =="a") and ($_POST[pass] =="b" ) { echo "Giris Basarili"; } else { echo "Giris Basarisiz"; } ?> Kullanici Adiniz: Sifreniz dene bide[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bu $_post lar ne ya :( benim kodlarla olmuyo mu?[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 post methodu ile gönderdiğin değişkenler $_POST[] değişkeninde get methodu ile gönderdiklerin $_GET[] değişkeninde saklanırlar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 e mehmet şamlının kitabında benim yazdığım şekilde olacağı yazıyıodu[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ücretli sitelere girmissin,cok yuksek fatura gelicek yandın...$_post uff gecmis olsun kardes..[signature][hline]Tyrande walks on earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 tyrande az sussana[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 :lol:[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OTuRaNBoGHa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Bloodless, 21 Ağustos 2005 21:49 tarihinde demiş ki: post methodu ile gönderdiğin değişkenler $_POST[] değişkeninde get methodu ile gönderdiklerin $_GET[] değişkeninde saklanırlar bunları da kullanmayın en sağlıklısı [her yerde çalışabilmesi açısından] $HTTP_POST_VARS[] ve $HTTP_GET_VARS[] dizilerini kullanmaktır. iyi çalışmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bir çok host artık php yorumlayıcısının yüksek sürümlerini kullandığından dolaı pek sorun çıkmaz..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 post yazan kısmı get yaparsan çalışır kodun. post ile gönderilen form verisini direk değişken olarak alamazsın. $HTTP_POST_VARS dizisi içinden alman gerek.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: KucukHusamettin, 21 Ağustos 2005 21:50 tarihinde demiş ki: e mehmet şamlının kitabında benim yazdığım şekilde olacağı yazıyıodu ha birde at o kitabı. heh.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 $acc=="" or $pass =="" burda empty kullansan daha iyi olur "" space ile geçilebilir. empty($acc) or empty($pass) [Bu mesaj Ragnar tarafından 22 Ağustos 2005 12:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar