Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 GEMİ Tavuk iskeletine benzeyen Gemiye baktı dinazor ve Dedi ki: "bu benim için çok küçük" Ve binmedi o gemiye dinazor.... Nuh 'un Tüm ısrarlarına rağmen.... Nebuch 07.03.2005[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b] [Bu mesaj Nebuch tarafından 04 Temmuz 2005 13:17 tarihinde değiştirilmiştir]
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 dinozor olacaktı[signature][hline]ben BombaciMulayim
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 o kadarını ben de biliyorum herhalde hiç deformasyon diye bir şey duydun mu?[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b]
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bir kuple de olsa; bir diyalogtan şiir'in doğuşuna şahit olmak güzel.....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 up![signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b]
Soulfly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 derinlere inebilirsin kafandakı koprulerle guzel ;)[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 valla hoş. üzerine git bence forum şairliğiyle kalmasın bu:))[signature][hline]Yansı Gövdesiz bir sevmek parçası El olmuş uzanmış saçlarına Ürküyorum hayır kıskanıyorum Bir el, kopuk, kolsuz, dokunan... Tutunmuş saçlarına Özdemir Asaf
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 saol :)[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b]
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 güzel olmuş nebuch kısa ve çok şey anlatan yazılara bayılıyorum[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT.
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ben sevdim...[signature][hline]These open doors...
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 çok hoş olmuş ellerine sağlık..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 saolun[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b]
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 up![signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur.
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: ameni, 27 Temmuz 2005 21:15 tarihinde demiş ki: zuhahahahhahahaha ?[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT.
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 hoşş ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Anarsist Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 çok güzel bence..insanların duyguların açması çok hoş... bu arada dinozor olacak :)[signature][hline]Herşeyini Kaybedersen Özgürsün
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yorumun için saol. bu arada dinozor değil dinazor olacak yapılan yorumları bi daha oku bence...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur.
Öne çıkan mesajlar