dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Çin hükümeti sonunda 18 yaşını doldurmamış çinlilerin mmo (pvp tabanlı) oynamasını yasakladı. Böylece biraz rahatlayabiliriz, darısı Kore nin başına. :D [spo1=Kaynak]http://www.interfax.cn/showfeature.asp?aid=4211&slug=INTERNET-ONLINE%20GAME-MOC-POLICY-MII[/spo][signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 hahah güzel ama yazık olmuş neyse bizim türkiyeye gelsin oynasınlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Aynı şeyin Türkiyede olması umudu ile...[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 hak yerini buldu cınlı bebeler gıremıycek hahah[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 böle bir şeyin olabileceine(yane başarabılceklerıne,naapcaklar ewini mi bascaklar yane) inanıyasanız bence siz de oynamayın:D[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Sence yirmibin 18 yaş altı çinlinin kaçının evinde bu oyunları kaldırabilecek sistem ve net erişimi var, hmm bide çinin nüfusu ve çalışma şartları malum.[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 kötü ve saçma[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Zeytin, 21 Ağustos 2005 17:12 tarihinde demiş ki: Aynı şeyin Türkiyede olması umudu ile... Neden?! Sen her gördüün 18 yyaş altını bebe olarakmı tanımlıosun?!Her gördüün 16-17 yaşındakiler bebemi?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 onemli olan yasta deildir bastadir.. ben size 1000 den fazla sayabilirim 30 yasinda olupta cocuk gibi davranin..[signature][hline]Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Türkiye`de olması saçma olur çünkü bunun çinde yapılma amacı bilgisayar başına oturtulup üzerlerinden para kazanılan insanları azaltmak, ee haliyle işe 18 yaş altından başlamışlar.[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Alis, 21 Ağustos 2005 21:15 tarihinde demiş ki: onemli olan yasta deildir bastadir.. ben size 1000 den fazla sayabilirim 30 yasinda olupta cocuk gibi davranin.. +1 Yane Kapak olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Synthetic, 21 Ağustos 2005 21:12 tarihinde demiş ki: said: Zeytin, 21 Ağustos 2005 17:12 tarihinde demiş ki: Aynı şeyin Türkiyede olması umudu ile... Neden?! Sen her gördüün 18 yyaş altını bebe olarakmı tanımlıosun?!Her gördüün 16-17 yaşındakiler bebemi?! Bilmiyorum İstemiyorum ben olgunlaşmamış adam kesme peşinde abuk tipler. Coğu 18 yaş altı. Göyle birşey olmaz olsada uygulanmaz. ama isterim ben olmasını. UO nun içine eden 17 yaş altı değilmi ?[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Snn bakış açını şöyle anlatıyım.. -Senin babanın bıyığı var mı? -Var. -E her bıyıklı senin baban mı?[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Evet öyle İstemiyorum RP zevkimin bab lar tarafından katledilmesini.[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Ayrıca hiç alakası yok. Daha çok istisnalar kaideyi bozmaz oluyor.[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 evdekilere bir şey olmazda internet kafe türü yerlerden bağlanıp oynayanları keser.eğer türkiyedede olsa lamerların büyük bir yüzdesi temizlenirdi online oyunlardaki şahsen bunu düşünüyorum Ko bölümüne bir göz at (ben her gün bakıyorum oynuyormuyum hayır,ama kan intikam entrika ne ararsan KO da :) ). said: dreagloth, 21 Ağustos 2005 19:29 tarihinde demiş ki: Sence yirmibin 18 yaş altı çinlinin kaçının evinde bu oyunları kaldırabilecek sistem ve net erişimi var, hmm bide çinin nüfusu ve çalışma şartları malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bakış açınız cok ama cok saçma yane ne demek 18 altı oynamasın. O zaman bana görede 18 üstü olanlara oyun oynanmasına izin verilmesın onlar çalışsın işe gitsen, sonra boş zamanlarında dışarı cıksınlar nasılsa buyuk deılmıler ne işleri var oyunla flm...bu bakıs acısı ne kdr sacmaysa sennkıde ole cnm[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Zeytin, 21 Ağustos 2005 17:12 tarihinde demiş ki: Aynı şeyin Türkiyede olması umudu ile... +1 newbielerden nefret ediyorum....[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Sawer, 22 Ağustos 2005 00:33 tarihinde demiş ki: bakış açınız cok ama cok saçma yane ne demek 18 altı oynamasın. O zaman bana görede 18 üstü olanlara oyun oynanmasına izin verilmesın onlar çalışsın işe gitsen, sonra boş zamanlarında dışarı cıksınlar nasılsa buyuk deılmıler ne işleri var oyunla flm...bu bakıs acısı ne kdr sacmaysa sennkıde ole cnm Benim işim varken oyn oynamam senin oyun zevkini katletmiyor ama değilmi ? Töve ya ayrıca newbie oyuna yeni başlayan demektir.[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ediyor cnm ben uo oynarken birini kesıodum direk soru şu "yaşın kaç senin" hane yaşı buyuk ya kesıldı ama hala benden buyuk, aferım size....[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Arkadaşlar saptırmayın konuyu daha öncede yazdım bunun yasaklanmasının sebebi o gençlerin çalıştırılıyor olması, oturtuluyorlar bilgisayar başına vardiyalı karakter, item, para kasıyorlar ve sonra onları çalıştıran akıllılar bunları satıyor, çocuklarda komik ücretler veriyorlar tabi. Bu olay Çin de ve Kore de bir iş sektörü haline geldi bildiğiniz gibi, engellemede bunun önlenmesi için bir başlangıç, yoksa 18 yaş altı herhangi bir insanın oyun oynamasını kim engelleyebilirki ailesinden başka.[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar