Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Evet arkadaşlar başlıktaki gibi bir mekan arıyorum İstanbul içi olursa pek makbule geçer.böyle deniz kıyısında araba içinde kız arkadaşımızla başbaşa kalabilceğimiz bir yer ismi rica edicem 2 de olabilir 3-4-5-6 ps:gereksiz esprilerden kaçınırsanız sevinirim[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok [Bu mesaj Greeny tarafından 14 Ağustos 2005 16:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 hocam kaç zamandır gidiyoruz oraya saolasın genede baydı yani :)[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü bu aralar okul olmadığından gayet sessiz ve sakindir. Göl manzarası harikadır. Göle doğru Orman var ordan arabayla göle kadar inebilirsin. Kafa dinlemek için çok güzel bir yer[signature][hline]Haydin G3NKleyekk !!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 içeri alıyolarmı ki[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 kimliğini veya ehliyetini bırakarak ziyaretçi olarak alıyolar[signature][hline]Haydin G3NKleyekk !!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 peki insan tek başına gitmek isterse sefkilisiyle değil kafa dinlemek için nereleri tavsiye edersiniz ? -pardon araya sıkıstırdım ama ...[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 fenerbahçe yi tavsiye ederim,deniz manzarasında kafanı boşaltırsın[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 farklı biryer dedim de siz bilmiosunuz tabi :) hep aynı yerler yaw ya ben çok gezdim yada başka yer yok :)[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok [Bu mesaj Greeny tarafından 16 Ağustos 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Büyükçekmece, çatalca taraflarına bakabilirsin. Özellikle çatalcada güzel yerler çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 göksu - tepe[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anarsist Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 zeytünburnu sahil yolu..ayyaşlar çıkıyo bazen ama..dikkat :Ç[signature][hline]Herşeyini Kaybedersen Özgürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar