Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 CENNET'TEN HEMEN ÖNCE Komutanım kılıcıyla surları gösterdi Sonra bize dönüp; "Size İstanbul'u değil ölümü müjdeliyorum, Gidin ve ölün!" Sonra savaş davulunun çıldırtan sesi Kulaklarımızı doldurdu... Cennet'ten hemen önce, Ulubatlı'yı gördüm, Sancağa dayanmış Vücudu saplanan oklardan görünmüyordu... Cennet'ten hemen önce....[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur.
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 hoş olmul.. oldukça ii..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 saol...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur.
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 gerçekten hoş olmuşşş tebrikler...;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bencede guzel okurken sıkılmadım :)[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday....
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 sıkılcak kadar uzun diil ki zaten :-p[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 saolun yorumlarınız benim için çok onemli...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur.
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: crysania, 22 Ağustos 2005 10:36 tarihinde demiş ki: sıkılcak kadar uzun diil ki zaten :-p Zaten kısa olması benım ıcın onemlı :)...Yok ya saka bı tarafa guzeldı ya yoksa 2 satırda bırakırım ben guzel guzel..[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday....
Öne çıkan mesajlar