Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Ya 20 kb/sn ye kadar down hızı çıkıyo. Up bazen 0.5 e kadar düşüyo. Ne yapamda düzele bu??[hline]Millet güzel güzel imzalar buluyo. Ben bulamıyom diye ağlıyom. Çok istiyom bulamıyom ağlıyom. Bugün yine ağladım. Yine bulamadım. Ağladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 senin elinde olan bişey değil o. dl hızın senin sabittir zaten, ötesi karşının bağlantısına bakar, adamın ul hızı çok yavaştır sana 0.5le gönderir. Ayrıca participation level'ın da aynı dosyayı aynı kişiden alanlar arasında ne kadar öncelikli olacağını belirler. Kısacası 56K bağlantın varsa (dl hızın kabaca 7 maxdır) karşındakinin bağlantı hızı da 56K veya yüksekse, her ikiniz de internetten başka bir ul veya dl işi yapmıyorsanız, aynı dosyayı ondan istemiş başka biri yoksa o dosyayı 7-8 ile alırsın. Gördüğün 20, 40, 200 gibi rakamlar anlık olur sonradan normal değere döner. Birden fazla file çekiyosan hepsinin toplamına bak, senin bant genişliğinin toplamına eşittir büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 hmm, ben de aynı düsturdan hareketle "download hızı yükseltme" sorusu gibi cevaplamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Kazaa lite ve speedup kullan normal KAzaa dan daha ii çekersin.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Yanlız ben upload dedim. Eheh kazaa ve hız kelimesini aynı anda görünce yapılan bi refleks falan herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 kesin yapmışsındır da yine de bi söyleyeyim options tan advanced e gir "extra upload bandwith when computer is idle" diye bi seçenek var yanına tik koy ve net ile ilgili birşey kullanma[hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar