Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Merak

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar söyle bişi var Müslümanlıkta Ya ben bunu yaptım Ben cennete gidemem demek suctur . Nedeni ise ALLAH bağışlayandır ALLAH ın gücü herşeye yeter Dönüp dolaşılacak yine odur . ALLAH buyuruyorki Cennete tek kişi gidecek deseler ben gidicem diye ümit et ALLAH kıyamet günü öyle bir merhamet gösterecekmiş ki Şeytan bile diyecekmiş acaba bendemi gidicem Bu yüzden ben sunu yaptım bunu yaptım ben cehennemliğim demek yanlıştır.ALLAH ın merhameti sonsuzdur zaten öyle demekle kendine zarar vermiş olursun cünkü öyle diyince yaptığın gitmiyor denemeklede birşey kaybedilmez. Birde hos bir hikaye var arkın sorusuna biraz acıklama getiriyor . Bunu siyasi yöne cekmeyin lütfen kimsenin dinine bişi demiyorum . Katilin biri Birgün yaptıklarından pişman olur vede tövbe etmek yolunda arayıslara girer bir şehire gider ve derki Bana din bilgininizi gösterin Papaza giderler ve derki ben 99 adam öldürdüm böyle yaptım söyle yaptım benim cennete gitme olanağım varmı kurtulabilirmiyim adama tam olarak dediğini bilmiyorum ama ters bir cvp alır sonra baskabir müslüman kasabasına gider din bilgini ile konusur oda elbette Tövbe edersen günahın af olur Ama bunun icin falanca kasabaya gidip müslüman insanlarla kaynasman lazım bu kötülüklerden uzak durman lazım der ok der adama yola cıkar yolda ölür Hemen sorgu melekleri gelir aralarında yanlış olucak ama cekişme gibi bişi olur cehenneme götürücez hayır cennete gibilerinden sonra bir hakem melek gelir vede ne olduğunu sorar meleklerde der bu adama böyle böyle idi bunu biz cehenneme atıcaz diğerleri hayır o adam öyleydi ama tövbe edicekti giderken öldü hakem melek der hangi tarafa daha yakınsa o alsın katil olarak geldiği tarafla gideceği tarafı ölcerler ve Gideceği yere 1 adım daha yakındır Cenneti kazanmıs olur . Kimileri cıkıp aklınca eleştiricek makarasını yapıcak bu hikaye ile ilgili kahale almıyorum . Kısacası Niyettir Su Nevsine bir kere ALLAH dedirte bilirsen işte ozaman Cennet yolun acık olacaktır( Bide su var son pişmanlık fayda etmez bkz: Firavun ölürken secdeye varmıstır )[signature][hline]MeLiKeJiK.!!

[Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 22 Ağustos 2005 01:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...