arastirmaci Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 STAT SKILLERINDEKI LEADER POLITIC SIEGA WAEPON LANGUEG ILGILI YERE NASIL SKILL VEREBILIRIM..GOREVI FALAN MI VAR.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Yalan onlar... 1) Büyük ihtimalle Fakesin ayıp.. 2) Büyük harflerle yazma bütün mesajı.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arastirmaci Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 NEDEN BUYUKLERDEN HOSLANMIYORMUSUN..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazik Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 çok iyi ya elemanda mizah anlayışı varda neyse yinede hakikaten bilmiyormuş gibi cevap verelim. sanırım onlar oyuna daha dahil edilmedi eğer edilmişsede ben daha görmedim :-p büyük ihtimalle Knight Empire ile gelicek krallık seçimi vb. olaylarda fayda sağlayabilir. Benim getirebileceğim yorum bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arastirmaci Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ARKADASIM..DEDILER KI GOREVI VARMIS ONU YAPIYORMUSSUN..BERAMUSTA OYNAYANLARIN FORUMUNDA OKUMUS ARKADAS AMA SONRA FORUM KAPANMIS HERALDE BIR DAHA BULAMADI...ONDAN SORMUSTUM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 kucuk harfle yazıp forum kurallarına uy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arastirmaci Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ARKADAS..KUCUK OLUNCA YAZDIGIMI OKUYAMAM.SIZIN YAZDIKLARINIZI 2 SAAT DE ZOR OKUYABILIYORUM.....BANA BIR IYILIK YAPINDA SIZDE BUYUK YAZIN..ISKENCE CEKIYORUM OKURKEN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Henuz bi işe yaramıyor hic biri puan verme zaten lvl70 den one onlara puan vermenin pek bi anlamı yok[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Gothic_Angel, 21 Ağustos 2005 12:47 tarihinde demiş ki: 1) Büyük ihtimalle Fakesin ayıp.. sen post kasarken bende seni fake sanıyodum. vallahi tesadüfün böylesi ... soruya gelicek olursak o skilllerin işlevi yok zaten wyntr açıklamış. kede de bi halta yarayacaklarını sanmıyorum. [signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 21 Ağustos 2005 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 gothicde bi aralar yörüngenin dışında uçuyodu evet ama geri dönüş yaptı hatta çok iyi hatırlarım gece vardiyasında gothicle çok iyi makaralar yapıyoduk. adam saniyede xxx post kasmasıyla guinnes e girdi ::D he is post king Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Castle Siege War (CSW) de kullanabiliyorsunuz. Ama aktif mi denemedim Xigenon da kale bizde şu anda savaş esnasında skill bar ı açıpta orada ne var ne yok bakamadım valla:D sanırım catapult leader truck vb. araçları kullandığınızda point geliyor..[signature][hline]Nick : AnGeL911 LeveL : 64 Class : Mage - Elemental Lord Paper Fire with +6 Lycoan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: SoulCube, 21 Ağustos 2005 15:02 tarihinde demiş ki: gothicde bi aralar yörüngenin dışında uçuyodu evet ama geri dönüş yaptı hatta çok iyi hatırlarım gece vardiyasında gothicle çok iyi makaralar yapıyoduk. adam saniyede xxx post kasmasıyla guinnes e girdi ::D he is post king Ehhh valla yine yaparız ÖM den yaparız yine yaparız.. Bu arada post kasmakta üstüme yoktur ehmm ;)[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar