Volfied Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Selam herkese, Zeckon arkadaşın fireball sitesini gezerken (Hayalkent Fireball) bu adrese rastladım, arkadaşla bütün gün yalandık :) Gitar olayı bayaa da ucuz geldi nedense...[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Craven Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 orda en altta kendi süper kahramanını yaratacaın bi sitenin linki war bakın harika *!hayalkentli olmaktan gurur duyar*[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle
Craven Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 ya gitar boyamak boyatmak nasıl mümkündür yani boyatmayı yada boyamayı düşünüyorum böle tek renk bayıyo[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 sanırım spreyle falan ayapıcan, ama tüm akustik kısımlarını (teller ve ses kısımları, anlarsın işte) çıkartman gerek sanırım ama, ben gitar çalmam, gitardan anlamam, sadece mantığımı konuşturuyom :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Craven Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 boya sprey gibi değil tahta bi zımbırtıyı tutarmı sprey boya bide üstüne cila gerekir of gitarı boyicaz die içine etmekde war böle o işleri yapan biyer bulsam wersem yapsalar walla gitar gazım geri gelir[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 craven google da ara luthier miydi neydi ben oyle biraz mrk ettim adamın biri resimlerle felan yapılısından boyamasına kadar anlatmıstı her seyi
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Eski günleri hatırlarsın volfi. Zix. (:[hline]B.A.Z. ! :utaniem:
Craven Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 ya arattımda halen içinde boyamayı anlatan kısmı bulamadım[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Oha! bunun üzerine Tanımam şerefsizim! Süfer bişimiş...Bende bende... :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Beginingi am in love with loneliness..Elv En Melu Uei!
Craven Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 ben marangoz olucam walla ne bu be yuhadır artık.cidden gitarımı boyatcam bişeyler yapcam imrendim[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle
Öne çıkan mesajlar