Volfied Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Selam herkese, Zeckon arkadaşın fireball sitesini gezerken (Hayalkent Fireball) bu adrese rastladım, arkadaşla bütün gün yalandık :) Gitar olayı bayaa da ucuz geldi nedense...[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 orda en altta kendi süper kahramanını yaratacaın bi sitenin linki war bakın harika *!hayalkentli olmaktan gurur duyar*[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 ya gitar boyamak boyatmak nasıl mümkündür yani boyatmayı yada boyamayı düşünüyorum böle tek renk bayıyo[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 sanırım spreyle falan ayapıcan, ama tüm akustik kısımlarını (teller ve ses kısımları, anlarsın işte) çıkartman gerek sanırım ama, ben gitar çalmam, gitardan anlamam, sadece mantığımı konuşturuyom :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 boya sprey gibi değil tahta bi zımbırtıyı tutarmı sprey boya bide üstüne cila gerekir of gitarı boyicaz die içine etmekde war böle o işleri yapan biyer bulsam wersem yapsalar walla gitar gazım geri gelir[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 craven google da ara luthier miydi neydi ben oyle biraz mrk ettim adamın biri resimlerle felan yapılısından boyamasına kadar anlatmıstı her seyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Eski günleri hatırlarsın volfi. Zix. (:[hline]B.A.Z. ! :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 ya arattımda halen içinde boyamayı anlatan kısmı bulamadım[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Oha! bunun üzerine Tanımam şerefsizim! Süfer bişimiş...Bende bende... :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Beginingi am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 ben marangoz olucam walla ne bu be yuhadır artık.cidden gitarımı boyatcam bişeyler yapcam imrendim[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar