Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Ben bu klübün 1 aylik üyesiyim hala unutma cabalarindayim :( aldatuldum! :( kimse yasamasin..[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 off aldatılmak çok kötü bişeydir heralde hele erkeksen sen erkek misin?
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bende daha dun üye oldum ama yeni gördüğüm için topiği :) yoksa 11 ay öncesinden girerdim![signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 yakinda bende klubunuze katilabilirim..cok yakinda..bugun bilemedin yarin
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: metboy, 21 Ağustos 2005 16:58 tarihinde demiş ki: söylemek gibi olmasın da biz de twistedemo'yla 22 ayı bitirdik 23. ayın içindeyiz =p not:evlenirken buraya yazıcağım söz. Nerde yaparsan yap düğününe gelmezsem bi daha patiye gelmek kısmet olmasın.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler ..
Öne çıkan mesajlar