Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Ben bu klübün 1 aylik üyesiyim hala unutma cabalarindayim :( aldatuldum! :( kimse yasamasin..[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 off aldatılmak çok kötü bişeydir heralde hele erkeksen sen erkek misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bende daha dun üye oldum ama yeni gördüğüm için topiği :) yoksa 11 ay öncesinden girerdim![signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 yakinda bende klubunuze katilabilirim..cok yakinda..bugun bilemedin yarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: metboy, 21 Ağustos 2005 16:58 tarihinde demiş ki: söylemek gibi olmasın da biz de twistedemo'yla 22 ayı bitirdik 23. ayın içindeyiz =p not:evlenirken buraya yazıcağım söz. Nerde yaparsan yap düğününe gelmezsem bi daha patiye gelmek kısmet olmasın.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar