gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Forumda hergün birileri sevgilisinden ayrılıyo ne işse ben de dun ayrıldm forumun bu kanayan yarasını kapatalım burda saplar olarak birbirimize destek olalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 cok fazla prim yapacagini dusunme, once sevgili bulmak lazim bunun icin : (([signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Nasıl destek olur düşüncesi beraberinde ürperti getiren bir korkuya dönüştü bende nedense[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 walla ben ayrımıyım deilmiyim onu bilmiom..:D eger örenebilirsem buraya gelebilirim..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Dela, 20 Ağustos 2005 18:07 tarihinde demiş ki: cok fazla prim yapacagini dusunme, once sevgili bulmak lazim bunun icin : (( puhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Biri gider gelir birisi :D[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! ivy, 20 Ağustos 2005 03:21 tarihinde demiş ki: rocco ne kı? topıtop dııl mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bazen de biri gidiyor gerisi geliyor ama hiç çekici gelmiyor gelen gideni aratır demişler...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 E insan ilk sevdigi kişiye tüm sevgisini verir ondan sonrakine tüm sevgisini veremez çünkü ilkinin bıraktığı iz silinmemi$tir. bööle sürüp gider[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! ivy, 20 Ağustos 2005 03:21 tarihinde demiş ki: rocco ne kı? topıtop dııl mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Bu başlığa destek vermek amacıyla eşlerimden boşanıyorum hemen!!! 4 ünden de! Boşol boşol boşol!![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 dördünden de boşancaksan 12 kere yazacan :D[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! ivy, 20 Ağustos 2005 03:21 tarihinde demiş ki: rocco ne kı? topıtop dııl mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 sevgilisiz hayat oh ne rahat.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ben bu klübe katılmıyım die hergün ne kadar çaba harcıyorum sen biliyor musun : )[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Ben 5 aydır ayrıyım.. Zaten dün aradı beni.. Gene deniyelim falan diye.. Bende hhhaaadddiieeeseekktir ordan la şeklinde entellektüel bir yaklaşım sergiledim.. Sonuç: Egomu tatmin ettim ehehe..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverskin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bugün bende bu klübe üye oldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Slat dostum kutlarım seni ;) Bende 1,5 aydır ayrıyım. Gerçi bu ayrılıktan 1 ay önce yine ayrılmıştık ve yaklaşık yine 2 ay sürmüştü. Kısacası boku çıktı. Şu an arasa bende aynen senin söylediğini daha kibar bi şekilde yapmayı düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 klube üye olmak için kaç adet üzgün vesikalık lazım[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bnde varım boydan resim göndereim mi?[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 benimde sevgilim var ama sevmiyorum sadece ihtiyaçtan :p yani aslında bi bakıma bende sapım 9 ay önce sevdiğimden ayrıldım ya da daha fazla oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piqlet Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 sevgilim var hemde cok mutluyum nispet yapım diye geldim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ne var len piqlet benimde var alla alla gel kapıştıralım kızları istersen kiminki daha güzel diye ehuehhe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piqlet Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 kızları? =) yanlış oldu cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 kızmıydın yoksa tüh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 1,5 ay oldu Sevgilimden ayrılalı .. benide üye yaparmısınız? 1 yıldan fazla üyeleri V.I.P üyesi yapın :-P[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 valla benim 11 ay oldu..<=/ zaten böle daha rahat(bunu en buyuk yalanınız topiğine yazcaktım!! =Pp) bende vip üyeliği istiorm!!en azından bi işe yarasın sap olmam.bakın ben vip yim derim..[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ufaktn yer açın geliorm sanırım[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar