mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 vi text editor'da hani shell script'ler, programların source'ları gibi dosyaları görüntülerken vi anlaşılması kolay olsun diye renklendiriyor ya, o renkleri nasıl değiştirebilirim? (ubuntu'da renk default olarak yoktu, ~/.vimrc dosyası yaratıp içine "syntax on" yazarak renkleri göstermesini sağladım.) bayağı bir google yaptım ama renkleri açıp kapamaktan başka bir şey bulamadım. şimdiden saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 vi'ye kafam girsin, pico/nano kullan..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 vi'dan şaşmam. neyse buldum, vi congif dosyası buldum bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar