zamo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 "zamo. To better serve our customers, all chat histories are stored and maintained by NCsoft. If you do not agree to have your chat records stored, close the chat window now. For more information regarding this issue, please visit our home page at www.ncsoft.com." Msnde konuşurken bazen bu mesaj geliyor karşı taraftan.Ben de Guild Wars konuştuğum kişide Lineage2 yüklü.İkisi de bu firmanın.Yani buna dayanarak mesajlarımı okuma hakkına mı sahip?Bir de yüzsüzce istemezsen kapa diyor.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 hmm alexa açığı gibime geldi edik: o adrese gitme kimse senin pcne girmiyo[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından 21 Ağustos 2005 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 hayır abicim..lineage 2 içinden msn kullanırken adamlar sizin yazdıklarınızı save ediyor..[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar