Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PVP-RP???!!

Rebelution

Öne çıkan mesajlar

Ben bi süredir bladefistte orc warrior olarak oynuyordum fakat eski server olması nedeniyle aynı levelda olduğum kişi sayısı çok az. 60 olana kadar sabredeyim diyorum ama sıkıldım. Ayrıca Rogue olmak istiyorum. Yeni açılan serverların hali belli. 2k civarı queue var. 1.7.0 ile gelecek olan pvp-rp serverlarına geçmek istiyorum. Ama oyunu bırakan bi lvl 60 bana 60g vermişti bf'de. O parayı bırakmak da istemiyorum. Umarım migration olur. Asıl sorun bu pvp-rp serverlarının özelliği ne. Rp serverlarındaki gibi Roleplay kuralları olan pvp serverı mı olacak? Ayrıca kaç tane olacak ve character move düşünülüyo mu?
Sosyal ağlarda paylaş

evet pvp-rp = rp yapılıyo pvp kurallarıyla oynarken
migration kesinlikle düşünülmüyo herkes sıfırdan başlıycak, millet zaten genelde lvl 60 olmasın taze realm çok severiz biz diyo
ilk başta bi tane çıkatıcaz beğenilirse yenileride gelcek denmişti baya önceden, kesin bilmiyorum şu anda en az 5-6 tane lazım gibi duruyo o kadar çok geçicem diyene rastladımki :p[signature][hline]trees and i are one...
Sosyal ağlarda paylaş

Bide o var tabiki.Yalnız eğer adam düzgünce rp yapcam diyorsa bence hem 10 lvl aşşağısına hemde 10 level yukarısına saldıracak cesareti olmalı.RP yapıyom düşman yaşamamalı diyip yüksek levellere saldırmamak olmaz bence.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

ee oda olcak. madem gıttın kendınden usuk lvllerı kestın yuksek levellere dalmayada katlanıcaksın.. buda rp nın dıyer yonu..

edit:aslında blızz butun dusman ırkların dusuk esıt ve yuksek levellerıne ?? ısaretını eklese bu sorun kalkar..

[Bu mesaj Blinky tarafından 21 Ağustos 2005 10:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben şahsen oyundaki karakterim olsam bu çok güçlü ben bunu dövemem diyip topuklardım paladin yada mutlaka cesur olması gereken bişey falan diilim nasılsa :p herkese ?? koyulsa bile bakalım lvl kaç diye dürtünce damage dan ve zırhından omuzluklarından aşaa yukarı level kaç olduğu anlaşılır bence[signature][hline]trees and i are one...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...