Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Aos Geldi Mertlik bozuldu ciddi ciddi...Lagdan oynanmaz oldu,bugları say say bitmez oldu(oyun içinde karşılaştığım o kadar bug oldu ki 3-5 günde oha dedim,forumdakilerde helal olsun dedirtcek tarz buglar...) Öss-Össmese-Credik cark borcum vs vs karşılığında baktım oyun artık ciddi ciddi Kabuk tadı verdi Bir süreliğine şu saatten itibaren "Kilit" vuruyorum uo kutusuna... Hoş-tatlı bir o kadarda manyak uğraştı, Aos çıktı uo kalktı, Şahlandı Mongbatlar,dragonlara daldı, Bunun sonunun ne olduğunu, Kesin olarak bilen bir tek Electronic Arts dı :p "The Person You have Called Cannot be Riiic ett the momınt.. Pilıys tıray egen latır..." ACCOUNT BLOCKED :p yada Suspended...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 kabuk deil kabak tadı verdi olacaktı :P ayrıca aos güzel oldu warriorler falan hoşuma gitti yazın alıcam ben ayrıca icqya gelsene yazın sizin oralarda ev tutuyorum [Bu mesaj EagleEye tarafından 19 Şubat 2003 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 1-heh Kabak olacak haklısın :) 2-Ev telefonunun hattı ayın 8 inden beri kesik-adi rüzgar bir kopardı koparış o koparış...icq-mail iptal o günden 3-Ev tut-beraber tutalım :p Makineleri atarız.. 4-Buraya gelince bir hede ettir :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar