vesmor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 selamlar, eBay UK üzerinden bulabileceğim çok pahalı olmayan ama fazlada dandik olmayan kaliteli ama profesyonel olmayacak fotograflar cekmeme imkan saglayabilecek makine ariyorum :) fazla sacma bir yazi oldu ama anlayan anladi :) simdiden tesekkurler... -v.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
Alo-matik Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 http://www.olympus-europa.com/consumer/29_C-55_ZOOM.htm Bende bu var. yakından çekmeye çalıştğında focuslama sorunu var birde flashı biraz etkisiz gibi onun dışında şikayetim yok.[signature][hline]Alo-matik Pati - ?
vesmor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 150 sterlin ohaa :D daha ucuz yokmu?[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Olympus C-310 ben çok memnunum, ama gece çekimleri sadece ayakla net çıkıyor :( yada hiç kıpraşmadan çekecen[signature][hline]These open doors...
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 150 Sterlin (ki yaklaşık 375 milyon ediyor)'e çok diyorsan hiç bulaşma derim ben. Anca istemediğin çok dandik makinaları alırsın.
Öne çıkan mesajlar