vesmor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 selamlar, eBay UK üzerinden bulabileceğim çok pahalı olmayan ama fazlada dandik olmayan kaliteli ama profesyonel olmayacak fotograflar cekmeme imkan saglayabilecek makine ariyorum :) fazla sacma bir yazi oldu ama anlayan anladi :) simdiden tesekkurler... -v.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 http://www.olympus-europa.com/consumer/29_C-55_ZOOM.htm Bende bu var. yakından çekmeye çalıştğında focuslama sorunu var birde flashı biraz etkisiz gibi onun dışında şikayetim yok.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 150 sterlin ohaa :D daha ucuz yokmu?[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Olympus C-310 ben çok memnunum, ama gece çekimleri sadece ayakla net çıkıyor :( yada hiç kıpraşmadan çekecen[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 150 Sterlin (ki yaklaşık 375 milyon ediyor)'e çok diyorsan hiç bulaşma derim ben. Anca istemediğin çok dandik makinaları alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar