Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 abi bu yaza doğru belli bir yol rehberi ayarlıcam arkadaşlarımla..patide de yazarım 1-2 pati elemanınıda takarız kolumuza :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Yıllar önce 2 sene oynadığım uo hariç hiç bir mmorpgye takılmadım.. Ne wow, ne ko nede başkası.. Hepsine kafam girsin.. Hepsi zaman kaybı.. Gayette mutluyum hayatımdan..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 dünya değişiyor heralde, ben meraktan bilgisayar oyunlarına başlamayı planlıyorum insanlar bırakıyor[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Bılgısayar oyunları yalan ya uo oynadıgımda evden dısarı cıkamıyordum..Oyunda olunce butun gun moralım bozuk olurdu...Sonra bı baktım yalan :9[signature][hline]Msn:[email protected] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ben daha kurtulamadım. bu gidişle kurtulmam şart. lise 2 ye başlicam hala sosyal hadiselere tam anlamıyla adım atamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Valla oynama her acıdan basarısızlık gelıyor..Sadece oyunda bır karızman olur yalakalık yaparlar..Gercek hayatta asosyal bısı olp cıkarsın[signature][hline]Msn:[email protected] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 "sosyal insan ne yapar?", "ben nasıl sosyal oleceaaaam!" diye sorasım geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar