Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flash & PHP

OTuRaNBoGHa

Öne çıkan mesajlar

Pek sevgili pati'ler,
Acaba aramızda PHP & Flash ikilisini birlikte, başarılı bir şekilde kullananlar var mı? Varsa benimle birlikte ortak çalışma yapmayı düşünürler mi? Özellikle web teknolojileri konusunda yoğunlaşmış, ciddi siteler göremiyorum Türkiye'de. Bu boşluğu dolduramaz mıyız acep?
Cevaplarınızı bekliyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

super olur.icerik olarak cok genis bisi olacksa ama flash da kasmanın anlamı yok.fazla katman olacaktır ve her katman icin kodlama gerekir.baya zorlasır onun yerine dreamweaver+php cok daha guzel seyler cıkabilir ortaya.

mesela ben,flash ve photoshopu kullanarak gorunumu cok super olan tema hazırlamıstım.lakin dedigim gibi kodlama sorunu falan oldu.he eger bole urun vs sitesi olacaksa guzel derim:)
diger konudan ııh eeh

:D
Sosyal ağlarda paylaş

yoo gayet güzel kodlanıyor, flash bildikten sonra, adamakıllı teması olan göze hitap eden bi sitenin yapımından pek fazla bi gayret göstermeden yapılabiliyor gayet güzel interaktif siteler. fakat bu işi gerçekten bilen insan sayısı fazla değil ve güzel üvretler istiyorlar =) ayrıca yetenek de lazım bu iş için herkes yapamaz.[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar derdimi anlatamadım sanırım..
bakın şöyle başlanabilir.[hline]1) toplanırız [online veya bilinen maddesel(!) anlamda]
2) hazır forum scriptim var [vBulletin, lisanslı]
3) buna ücretsiz portal add-on'u ekleriz
4) sağlam bir sunucu kiralarız
5) kendimizi geliştiririz sürekli ve online dersler vs. veririz
6) daha sonra bu portal sistemini değiştirerek tekrar forum sistemine döneriz
7) [aslında tercihen 6'dan önce de olabilir] kendimizi geliştirmemize bağlı olarak da flash&php sitesi kurmuş oluruz[hline]ben flash biliyorum.. ileri düzey.. ancak actionscript başlangıç-orta düzeylerde.. actionscript kursuyla da ileri düzey olacağım. PHP de biliyorum orta-ileri düzey seviyesinde.. ve PHP&Flash&XML üçlüsünü konuşturabiliyorum. nereye varmaya çalışıyorum? izin verilirse burada, ya da isteğimize bağlı olarak kendi açtığımız forumda web teknolojileri üzerine [bakın sırf php demiyorum] bilgi paylaşımının esas ve efektif olduğu bir ortam yaratmak. yani flash'ın muhteşem grafik gücünü, web programcılığının kodlarıyla birleştirmek.. peki neden böyle bişey istedim? kendini Türkiye'nin PHP grubu olarak tanıtan bir sitede bile [php.org.tr] PHP&Flash üzerine bulduğum makale içler acısıydı.. ve bu işle uğraşan biri olarak içim burkuldu. yazılan şeyler basit bir text dosyası okutmaktan başka bir şey değildi :( benim amacım araya XML'i de sokarak dinamizmi yakalamak

isteyenler benimle irtibata geçebilir [[email protected] - mail&MSN] ve basit çalışmalarıma göz atarak ne demek istediğimi anlayabilirler..

ilginiz için ayrıca teşekkür ederim!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...