RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Arkadaşlar 2 kişi izmire gitmek istiyoruz.Bİrimiz dokuz eylül endüstri müh,diğerimi ege kimya müh kazandık. 300 milyona ev arıyoruz,hangi semtlerde bulabiliriz?NEreden bulabilirim?Yardımcı olursanız sevinirim.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 abimler bucada 250 ye buldular.o taraflara bir bakın isterseniz[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... [Bu mesaj St_Dreamer tarafından 21 Ağustos 2005 18:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bornovada fazla astronomik olabiliyor rakamlar buca da bakın kesinlikle bi de dokuz eylülün o bölümü nerdeydi tam olarak?[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mühendislik bornovada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 o zmn bornova da araştırın.. uç kesimlerinde falan[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuzcu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 eğer okula yakın biyerde bulmak istiyosanız en az 450. azcık lüks olsun diyosanız 550 civarında. yok ben katkalorifer olsun 24 sıcak su olsun kral gibi yaşiim diyosanız 750 civarında kiralar. şu anda 2+1 evde kalıorum kirası 400 milyon. 3+1lere hiç dokunmayın bile söliyim. bide buranın emlakçıları öğrenciyi buldularmı şeediveriyolar haberiniz olsun bence gidin krallar gibi üçyolda tutun evinizi. ordan 1 metroyla gelirsiniz hem ucuz hem güzel.[signature][hline]Oh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Bucada 3+1 ler var 300-350 milyona bile güzel öğrenci mekanıdır buca... Onun haricinde bornovada öğrenciler için iyidir ama bucaya göre daha pahalıdır.. 500 milyona 3 kişi rahatça yaşıyabilceğiniz bi yer bulmanız mümkündür kannımca biraz da şans meselesi... Bizim ev 3+1 130m kare ve bostanlıda böyle bi dairenin normalde kirası 500-700 arasına olmasına rağmen yan komşumuz 250 milyona bulmuş ve oturuo :) çok ilginç bizim haberimiz olsa yan tarafa taşınır bizim evi 600 den kiraya verirdik :P[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar