angband Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 yaw benim arkadas bana bu forumdan 2-3 gun once deli fotolar gostermisti.bilen varmi bisikletciler felan(bisikletciler neden siyah sort giyer muhabbeti.)ariyorum bulamıyorum...????
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 konu acmanımı gerektırdı[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild [Bu mesaj Apache tarafından 21 Ağustos 2005 18:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Ben de birşey sorabilirmiyim?[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
angband Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 pek bi ipucuna sahip deilim sadece o fotoyu gordum bide sitenin adini baslik bolum ,konu hic bisiden haberim yok yane aricak cok bi olayım yok..bilen varsa......
angband Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 konu ile alakasi olmayan cevap yazmayın lutfen bilen varsa solesin,bilmeyenler niye atliyo onu anlamadim???
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 tavsiye: madem 2-3 gün öncesinin şeyi açıp history den baksana güzel arkadaşım :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me
angband Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 arkadaslar yazdım ama bidaha yaziyorum ben bu fotolarin hangi konu basligini gectim konu dısı dami baska biyerdemi bilmiyorum,sadece foto'yu gordum ve bidaha gormek istiyorum,heralde 2-3 gun onceki tum basliklari gezmem biraz kasar,,sence???
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 eğer durmadan böle başlıklar aılıp kalabalık yaratılırsa daha fazla kasar. Ayrıca yukarda arama diyi bişi var onu dene istersen.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=136811 Yav memleket ne hale gelmiş, yardım isteyenle dalga geçiyorlar. Buyur bilader, keyfine bak.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bende sorcam. hani böööööle arabağlar falan waryaaa.. onlar böle çok deli bi$eylermi$ oha felan olmuştuuuum. onlar varmı $ahsen?
Öne çıkan mesajlar