Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 evet böyle bir çözüme ihtiyacım var __FILE__ __LINE__ filan denedim yermi acaba diye yemedi, elimde çok karmakarışık bir script var ve fonksiyonun hangi dosya ve satırdan çağrıldığını bulamıyorum.[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 tam olarak ne yapmak istediğini anlayamadım da test amaçlı yapacaksan echo ile ya da içine hatalı kod bloğu ekleyerek yapabilirsin.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ctrl + f :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 içine hatalı kod bloğu eklesemde fonksiyonun tanımlandığı yerde fonksiyonun içini gösteriyor doğal olarak[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Mum_Chamber, 21 Ağustos 2005 13:30 tarihinde demiş ki: tam olarak ne yapmak istediğini anlayamadım fonksiyonla argüman olarak gelen değişkenlerin ana kaynağını bulmaya çalışıyorum bu yüzden fonksiyonun nerden çağrıldığını bulmam lazım ama garip bi şekilde normal fonksiyon çağırılma stiliyle dosyalar içinde aradığım takdirde bulamadım[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 hmm. hiçbir fikrim yok. bir ihtimal fonksiyona ayrı bir parametre eklemek olabilir. function blabla($param1, $param2, $param3, $reference = "bilinmiyor") gibi.. sonra çağırılan yerlerde teker teker referans vericeksin :D ölme arthur ölme..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 or die kullanmadan fonksiyona istedigi degisken sayisindan fazla degisken gonder boylelikle php dosyaadi ve satirnumarasi olarak fonksiyonun yerini gostericektir.[signature][hline]Liars do not fear the truth if there are enough liars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 onu ilk denediydim boş geliyor o zaman göstermesi lazım fonksiyon normal bir şekilde çağrılmış olsa ama göstermiyor garip :) [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 21 Ağustos 2005 19:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar