Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flashlari hangi programla editlioruz ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Editleyebilirsin.
Ben Bi Ara Mixin CSS Flashını Editlemek İçin Program Arıyordum.Ama Bulduklarımın Hepsi Ücretli İdi:(
Swf Editor die Aratırsan Sonuç Alabilirsin.
Mesaj tarihi:
swf'ler tabiki de editleniyor. Sana parogramın ismini veririm ö.m den. ama linkini hatılamıyorum[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
There's no try. There's do!
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
.swf'ler, .fla'ların optimize edilmiş halleri olduğundan, layerları, iç içe geçmiş movieclip'leri ve actionscriptleri üzerlerinde birbirlerine yapışmış olarak taşırlar. Sonuç olarak siz bunları "import" yöntemiyle flash'a aldığınızda, movie'de gördüğünüz animasyonları almış olursunuz. ve hiçbir işinize yaramaz.. bununla beraber, flash'ta kullanılan actionscript'leri de başka programlar yardımıyla .swf'lerden koparabilirsiniz.. ancak bu işlem için de, actionscript'lerin class olarak tanımlanMAmış olması gerekiyor :) kasmayın arkadaşlar o yüzden. gerçekten çok beğendiğiniz bir template ise eMule'dan filan aratarak bulmaya çalışın kaynak(.fla) dosyalarını. yok eğer .swf'deki resim veya müzikler hoşunuza gitmişse de import yöntemiyle boş bir .fla dosyanızın stage'ine alın.
  • Yeni Oluştur...