Alis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Flash lari hangi programla editliorduk yaws unutum hatirlamiorum birisi hatirlatsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 swf ler editlenmiyor diye biliyorum?[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 .fla uzantılı dosyaları flash ile editlersin .swfleri editleyemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Editleyebilirsin. Ben Bi Ara Mixin CSS Flashını Editlemek İçin Program Arıyordum.Ama Bulduklarımın Hepsi Ücretli İdi:( Swf Editor die Aratırsan Sonuç Alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 swf'ler tabiki de editleniyor. Sana parogramın ismini veririm ö.m den. ama linkini hatılamıyorum[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 swf to fla converterlar var. ama layerları ayıramıyor zahmetli biş yani[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 swf editlersin şifreli olmadığı sürece, flashe girince import de swf yi seç. fakat bazen saçma sapan import edio tek layera.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]i have become comfortably numb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OTuRaNBoGHa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 .swf'ler, .fla'ların optimize edilmiş halleri olduğundan, layerları, iç içe geçmiş movieclip'leri ve actionscriptleri üzerlerinde birbirlerine yapışmış olarak taşırlar. Sonuç olarak siz bunları "import" yöntemiyle flash'a aldığınızda, movie'de gördüğünüz animasyonları almış olursunuz. ve hiçbir işinize yaramaz.. bununla beraber, flash'ta kullanılan actionscript'leri de başka programlar yardımıyla .swf'lerden koparabilirsiniz.. ancak bu işlem için de, actionscript'lerin class olarak tanımlanMAmış olması gerekiyor :) kasmayın arkadaşlar o yüzden. gerçekten çok beğendiğiniz bir template ise eMule'dan filan aratarak bulmaya çalışın kaynak(.fla) dosyalarını. yok eğer .swf'deki resim veya müzikler hoşunuza gitmişse de import yöntemiyle boş bir .fla dosyanızın stage'ine alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar