Bert Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Kendi kurduğumuz web designing grubumuza iyi flash bilen aynı zamanda az da olsa html kodlayan arkadaş arıyoruz. Şu anda elimizde bir kaç iş mevcut. Şimdi 2 kişiyiz ama flash ı tam anlamda bilmiyorum tasarım ve html kodluyoruz. Para konusunu telefonda veya msn de konuşabiliriz şimdiden teşekkürler[signature][hline]Haydin G3NKleyekk !!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 [email protected] Konuşalım ücrette anlaşırsak nedne olmasın[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 iyi flash'dan kasıt ne? actionscript mi görsel tasarım mı?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 web tasarımı için flash kullanmak istiyoruz web için yeteri kadar bilen biri arıyoruz[signature][hline]Haydin G3NKleyekk !!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ben varım.Öle action scriptim cok az ama oyun yapmıcaksak neden olmasın farkob")hotmail.com msnden görüşelim[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk Pati Ebook Unofficial geliyo Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Umut Avcı ile görüşebilirsiniz. E - Mail adresi : [email protected] Bazı referansları : [email protected] İşini gayet iyi ve hızlı yapan kafa dengi bir arkadaşımızdır ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 [email protected] ayni zamanda defa olarak yardimci olabiliriz sana.[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Referans olarak bu siteyi veriyim, vardı bir kaç tane daha ama aklıma gelmedi, arkadaşın kendisi öğrenci iyi kötü flash kullanabiliyor.Konuşmak istersen [email protected] http://www.cellubor.com[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Herkese çok teşekkürler.. Mail bıraknlarla ilgilenmeye çalışacağım şu an işte olduğumdan akşam üstü görüşmek üzere[signature][hline]Haydin G3NKleyekk !!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OTuRaNBoGHa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 [email protected] konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar