-NeoN- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 arkadaşlar bi java scripte ihtiyacım cok acil bir şekilde bana javayla yapılır dediler.. Forumumda ascii karakterlerinin kullanılmamasını istiyorum kayıt olunurken lutfen yardımlarınızı bekliyorum... Ben bilmiyorum yazmasını ama eminim kolay bişeydir :([signature][hline]İnsan olmak, insan olmak değildir... Quatres UO Shard [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ı ıh değil. anca forum kodlarına ek yapılır. şöyleki. üye olurken bir fonksiyon kodu alır encode eder veritabanına yazılabilecek şekilde ve o haliyle yazar. herhangi bir şekilde username i görüntüleyeceği zamanda yine bir fonksiyon ile decode edip işleme sokar. çok zor bişey değil aslında ama uğraştırır. java scriptlede alakası yok.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NeoN- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Peki bana ardım edicek biri varmı? Dediğim gibi hi. anlamıyorum[signature][hline]İnsan olmak, insan olmak değildir... Quatres UO Shard [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Evet phpyse forum (Ki büyük ihtimalle öyledir). eregi diye bi fonksiyon var if (eregi(hedehödö,$deisken)){ echo "hedehödö"; } else { eski kodlara devam } gibi bişey yazman lazım galiba ben yeniyim öle cok iyi bilmiyorum.Araştırırsan bulursun herhalde.[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk Pati Ebook Unofficial geliyo Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 atıp tutmayalım efenim :) eregi reg. exp. ile alakalı bir fonksiyon. hiiiiiç alakası yok konuyla.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ereg ya da eregi ile alakası var, çünkü -Neon- *muhtemelen* ascii karakter engellemek derken [1-9][a-z][A-Z]'ye müsade etmek, kalanlarını engellemek istiyor. onu da en güzel ereg ile yapar. Ek: hatta belkim [1-9]'u bile engellemek istiyordur.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 19 Ağustos 2005 14:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 hıı pardoooooon ben kullanılmasını şeklinde okudum onu. çok çok afedersiniz efenim. eh sadece kayıt bölümüne ufak bi eklenti yeterli olurda ascii karakterden kasıt ne ? öyle herşeyi kullandırmıo zaten phpbb fln ? edit : mummy nin yazdığını okudum ama arkadaş kendi söylerse daha kesin olur diye şeettim ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu [Bu mesaj Zopik tarafından 19 Ağustos 2005 14:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 düşündüm de ascii karakterlerin hepsini engellese süfer olmaz mı :D kırmızı ile yazanlar non-extended ascii karakterler. bunların hepsi engelli olacak.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bencede. düşünce gücüyle konuşsunlar. :p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NeoN- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Mum_Chamber, 19 Ağustos 2005 14:27 tarihinde demiş ki: ereg ya da eregi ile alakası var, çünkü -Neon- *muhtemelen* ascii karakter engellemek derken [1-9][a-z][A-Z]'ye müsade etmek, kalanlarını engellemek istiyor. onu da en güzel ereg ile yapar. Ek: hatta belkim [1-9]'u bile engellemek istiyordur. aynen öyle [-]-*^+%&/!&/& vs olmucak yani.. yardım etmek isteyen varsa msne gelebilirmi? [email protected][signature][hline]İnsan olmak, insan olmak değildir... Quatres UO Shard [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 function ascichk() { var checkOK = " abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123456789"; var checkStr = document.form1.alan.value; var allValid = true; for (i = 0; i < checkStr.length; i++) { ch = checkStr.charAt(i); for (j = 0; j < checkOK.length; j++) if (ch == checkOK.charAt(j)) break; if (j == checkOK.length) { allValid = false; break; } } if (!allValid) { alert("Hata mesajın"); document.form1.alan.focus(); return (false); } } yukarıdaki kodu submite click event olarak(return ascichk(); ) ekleresen sorunun çözülür Not:checkOK alanın sadece yazılabilecek karakterleri içerir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Zopik, 19 Ağustos 2005 14:01 tarihinde demiş ki: atıp tutmayalım efenim :) eregi reg. exp. ile alakalı bir fonksiyon. hiiiiiç alakası yok konuyla. bence sen biraz atıp tuttun :) eregi ile olur o olay..[signature][hline] Coder Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir. -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Yanlış okumuş adam üstte özür mesajını okumadınız mı ya =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OTuRaNBoGHa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bi kere kullanıcı adı yorumlanacaksa kesin php veya .net'ten bahsediyoruz. veya benzeri bir web programlama dilinden. o yüzden ben php ile ilgili olan kıısmını yazmaya çalışıyorum: [hline] $deyim = "[[:alnum:]]"; // ALphaNUMeric karakter $kulad = $HTTP_POST_VARS[kulad]; // kullanici adini al bi şekilde if (ereg($deyim,$kulad)) { // ereg ile eregi arasındaki fark, eregi'nin b/k harf ayırt etmemesi kullanıcı adı uygunsa yapılacaklar } else { kullanıcı adı uygun değilse yapılacaklar } ?>[hline]umarım işine yarar... [Bu mesaj OTuRaNBoGHa tarafından 21 Ağustos 2005 17:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar