Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gözlerim doldu resmen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

[spo1=vahşet][/spo]

yemin ederim ağlamaklı oldum bu nedir abi ?!?!?!?![signature][hline][b]Chan yoldaşlarım : miniq , tırmık , kırpık , kıvırcıq :D .. Resimler: cominq sooon !

edit: bu resim tehlikelidir kalbi olan bakmasın, önlem için spoiler a aldım / dyna

[Bu mesaj DynamicK tarafından 15 Ağustos 2005 08:10 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Bu arabayı bu hale getireni kınıyorum. Ama altında bu alet varken de bu hale gelmesi çok muhtemel, düşününce...[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
Arabanın önü zaten bi kazada gitmiş sanmıyorum ezilmeden dolayı o hale geldiğini. Ama biri benimkini (f50) bu hale getirse çok kızardım, her gün o kadar tozunu alıyorum..
Mesaj tarihi:
said:
orc_lord, 15 Ağustos 2005 02:29 tarihinde demiş ki:
arabanın sahibine fazla koyacağını sanmam, o arabayı alana o tarz bir hasar vın gelir, tırıs gider :-p

hehe bu mantığa da hastayım, aynı şekilde o zaman sizin arabanıza evinize herhangi bir malınıza zarar gelse hiç ama hiç üzülmemeniz lazım, neticede herhangi bir malı alacak para varsa aynısından bir tane daha alabileceğin anlamına gelmez, ha dersin o otomobil lüks araç vs. ama illa ki adam multitrilyoner olacak değil bir ferrari (yanılmıyorsam) sahibi olmak için, hatta öyle olsa bile insan böyle aptalca bir sebepten dolayı malına zarar gelse herhalde epey sinirlenir. :)

ha ayrıca bence adamın zararını kesinlikle karşılamışlardır orası ayrı bir mesele :)
[signature][hline]

[Bu mesaj arc tarafından 15 Ağustos 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İllaki öyle olmak gerekiyor,bir arabaya 500milyar veriyosan Trilyonersindir kusura bakma :) zaten herkese satmıyorlar bildiğim kadarıyla.
Özellikle lpg takan Türkten sonra iyice sıkılaştırmışlar diye duymuştum,asparagas da olabilir o gerçi :)
Mesaj tarihi:
vız gelip tırıs gitmeyeceği kesin.
ha 98 model porsche sahibi trilyoner olmayan tanıdığım da var ama örnek olarak göstermek istemiyorum kimi inanır kimi inanmaz yani o yüzden bişi diyemeyeceğim :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
hic alakasi yok bu salak mantiktan kurtulun.

simdi ben kendimi kasip ii bir araba alinca saga sole gidince zengin pust daha cok harcar sokun suna mantigini anlamiyorum.

yani iyi araba alinca illede ona deger vermeyen adi adammi olmak sart

bu ulkede parasi olana karsi eziklik oldukca asla zengin olamayiz[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
Ne alakası var,
O arabayı alan adamın daha birçok araba alacak gücüde vardır 1.
Arabanın kaskosu vardır 2.
Parası olmayıp kasko dahi yaptıramayan insanlar var.Onlar böyle bir kaza yaparlarsa işte o zaman üzülürüm.

Kendimi kasıp ferrari almak diye birşey olamaz,makroya bağlasan dahi,alamıyorsan alamıyorsundur.

Bu ülkede parası olana eziklik sözüne ise hiç cevap vermiycem,siyasete girer,girersek çıkamayız.

Ha ferrari falan alıcak gücün varsa saygı duyuyorum,çöpten yemek yiyen insanların yanından yavaş geç bari.
Mesaj tarihi:
ferrarisi porschesi lambosu patladığında, pert olduğunda, üzülmeyecek, "vız gelip tırıs gidecek" kişilerin oranı sahiplere göre %1 ile %5 arasındadır en fazla. bunu bilir bunu konuşurum.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
evet mesela Cem Yılmaz a hiç koymaz..
Adam opeth reklamlarından 8 trilyon aldı sonuçta + geriside var[signature][hline]Haydin G3NKleyekk !!!!!!!!!
Mesaj tarihi:
said:
Bert, 16 Ağustos 2005 09:15 tarihinde demiş ki:
evet mesela Cem Yılmaz a hiç koymaz..
Adam opeth reklamlarından 8 trilyon aldı sonuçta + geriside var

Nasıl ya ? Kim bu devirde Türkiye'de reklamlardan 5-6 milyon dolar alıyor ?[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
  • Yeni Oluştur...