Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 [spo1=vahşet][/spo] yemin ederim ağlamaklı oldum bu nedir abi ?!?!?!?![signature][hline][b]Chan yoldaşlarım : miniq , tırmık , kırpık , kıvırcıq :D .. Resimler: cominq sooon ! edit: bu resim tehlikelidir kalbi olan bakmasın, önlem için spoiler a aldım / dyna[Bu mesaj DynamicK tarafından 15 Ağustos 2005 08:10 tarihinde değiştirilmiştir]
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Haaaa?? Nası yaaa?[signature][hline]MONO(b)LOG
gcat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 takdir ettim.[signature][hline][i][b]Back to life, back to reality.
alukard666 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bu olayın olmasına neden olan zihniyetin.....[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
unac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 :(:(:(:(:(:(:([signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bu olay bi vahşet..:([signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Bu arabayı bu hale getireni kınıyorum. Ama altında bu alet varken de bu hale gelmesi çok muhtemel, düşününce...[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Sazanlık yapıcamda,sanki o araba baska bir kaza yapmısta oraya koymuslar gibi.Önden darbe falan.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 arabanın sahibine fazla koyacağını sanmam, o arabayı alana o tarz bir hasar vın gelir, tırıs gider :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 yazık çok yazık.. motor sesini duymak için kıpraştıgım aracın bu hale getirilmesi... ürperdim[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 sen ürperdin ben ağlıyodum o ne abi dedim şöke oldum :) hayatımda en cok sevdıgım bir şeyin murat 134 bile olsa bu halini görsem oturur yas tutarım abi[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. storm uo shard..
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ayrica bora uber alles[signature][hline]TOiO
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Abi olaya bak Üsttekinin o durumda olması gerekmiyormu neden onu alta koymuslar :)[signature][hline]MeLiKeJiK.!!
Bert Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 nasılolsa ezilmiş yerden tasarruf olsun diye[signature][hline]Haydin G3NKleyekk !!!!!!!!!
netmar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 buna ne demeli[signature][hline][BU BİR NETMAR YORUMUDUR]
onurf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Arabanın önü zaten bi kazada gitmiş sanmıyorum ezilmeden dolayı o hale geldiğini. Ama biri benimkini (f50) bu hale getirse çok kızardım, her gün o kadar tozunu alıyorum..
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 çok yazık olmuş..bi ferrari fabrikası yanmıştı 1 sene kadar önce..onda için daha çok bi cız etmişti..:/[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
arc Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: orc_lord, 15 Ağustos 2005 02:29 tarihinde demiş ki: arabanın sahibine fazla koyacağını sanmam, o arabayı alana o tarz bir hasar vın gelir, tırıs gider :-p hehe bu mantığa da hastayım, aynı şekilde o zaman sizin arabanıza evinize herhangi bir malınıza zarar gelse hiç ama hiç üzülmemeniz lazım, neticede herhangi bir malı alacak para varsa aynısından bir tane daha alabileceğin anlamına gelmez, ha dersin o otomobil lüks araç vs. ama illa ki adam multitrilyoner olacak değil bir ferrari (yanılmıyorsam) sahibi olmak için, hatta öyle olsa bile insan böyle aptalca bir sebepten dolayı malına zarar gelse herhalde epey sinirlenir. :) ha ayrıca bence adamın zararını kesinlikle karşılamışlardır orası ayrı bir mesele :) [signature][hline] [Bu mesaj arc tarafından 15 Ağustos 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 İllaki öyle olmak gerekiyor,bir arabaya 500milyar veriyosan Trilyonersindir kusura bakma :) zaten herkese satmıyorlar bildiğim kadarıyla. Özellikle lpg takan Türkten sonra iyice sıkılaştırmışlar diye duymuştum,asparagas da olabilir o gerçi :)
arc Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 vız gelip tırıs gitmeyeceği kesin. ha 98 model porsche sahibi trilyoner olmayan tanıdığım da var ama örnek olarak göstermek istemiyorum kimi inanır kimi inanmaz yani o yüzden bişi diyemeyeceğim :)[signature][hline]
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 hic alakasi yok bu salak mantiktan kurtulun. simdi ben kendimi kasip ii bir araba alinca saga sole gidince zengin pust daha cok harcar sokun suna mantigini anlamiyorum. yani iyi araba alinca illede ona deger vermeyen adi adammi olmak sart bu ulkede parasi olana karsi eziklik oldukca asla zengin olamayiz[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ne alakası var, O arabayı alan adamın daha birçok araba alacak gücüde vardır 1. Arabanın kaskosu vardır 2. Parası olmayıp kasko dahi yaptıramayan insanlar var.Onlar böyle bir kaza yaparlarsa işte o zaman üzülürüm. Kendimi kasıp ferrari almak diye birşey olamaz,makroya bağlasan dahi,alamıyorsan alamıyorsundur. Bu ülkede parası olana eziklik sözüne ise hiç cevap vermiycem,siyasete girer,girersek çıkamayız. Ha ferrari falan alıcak gücün varsa saygı duyuyorum,çöpten yemek yiyen insanların yanından yavaş geç bari.
arc Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ferrarisi porschesi lambosu patladığında, pert olduğunda, üzülmeyecek, "vız gelip tırıs gidecek" kişilerin oranı sahiplere göre %1 ile %5 arasındadır en fazla. bunu bilir bunu konuşurum.[signature][hline]
Bert Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 evet mesela Cem Yılmaz a hiç koymaz.. Adam opeth reklamlarından 8 trilyon aldı sonuçta + geriside var[signature][hline]Haydin G3NKleyekk !!!!!!!!!
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Bert, 16 Ağustos 2005 09:15 tarihinde demiş ki: evet mesela Cem Yılmaz a hiç koymaz.. Adam opeth reklamlarından 8 trilyon aldı sonuçta + geriside var Nasıl ya ? Kim bu devirde Türkiye'de reklamlardan 5-6 milyon dolar alıyor ?[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Öne çıkan mesajlar