Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Evet Lutfen Çektigin hoş ve deişik resimleri burada topliyalım . Birkaç tane benden Işte Morpheus'un Katili Assassin;Thomas Anderson(Neo)'nın çalıştığı şirket; MetacortexIşte Karakterim Helcaraxe :Ve Birkaç tane oyun içi savaş resimleri:Ve Son olarak Morpheus'un mezarı Fotoları thumbnail olarak koydumki yuklenmesi zor olmasın neyse,Umarın begenirsiniz[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo[Bu mesaj Helcaraxe tarafından 26 Temmuz 2005 23:31 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Helcaraxe tarafından 26 Temmuz 2005 23:32 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Helcaraxe tarafından 26 Temmuz 2005 23:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Bu morpheusun mezarı mara hardline ın karşısındaki kilisede mi ??? 24/7 orda duruyo heralde vay beh Arathorn oğlu aragorn gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Valla tam hatırlamıyorum ama Mara Central deildi sanırım.Zaten Fotoyu ben çekmedim.Genede Mara central değil diye hatırlıyorum :)[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo(retired)bütünleme kahrolsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 oyunda morpheus u gormedim ama orası mara c daki kilise eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Metacortex.... küçük bir matrix....[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 morpheus nasi oldu? filmde oldugunu hatirlamiyorumda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 oyunda assassin tarafından öldürüldü uzun uğraşlar sonunda bizdde assassin i öldürdük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 peki bu assassin playermi ? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 assassin player değil tabiki ama soe tarafından bir kişi yönlendiriyordu onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 alakam yok oyunla da morpheus nie ölüo ne zaman ölüo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar