sanchez Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 oyunun videosunu gordum bi bilgisi olan var mi oyun hakkinda?[signature][hline]Rahip Sanchez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Oyun malum üçleme sırasında seninde dünyada kendine bir yer kapmanı sağlayacak bir mmo, şimdilik fazla bir bilgi yok ya da ve muhtemelen açık etmiyorlar.[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Aslında oyun çok guzel yapılmış bende videosunu izledim hatta nazguller fln var hikayesini okudum ejderhanın teki gelip cüceleri dağından atıyomuş onlarda sinirden orc katliamı yapmışlar ole yazıodu walla ama neden rağbet yok onu bende anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Angmar ın büyücü kralıydı dimi LOTR daki buda oranın oyunu heralde orayı anlatıyo galiba güzeldir :)[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. storm uo shard.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar