CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bunu yazana acidim baska isi yok galiba ya da hayatta bir amacı yok herhalde[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 1 f350 maranello 1 z4 1 mustang gt 10.000.000$ diliyorum. olmazsa, kızı....[signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net [Bu mesaj Chiptech tarafından 21 Ağustos 2005 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Kreese Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 geçende de yurdum müftüsü ayakta işemek günahtır pisivarlar kaldırıla diye fetva vermiş[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Ohanneslerden gelen sıcak hava dalgası alçak basınçla birşelince yumuşacık ve partıltılı bir hava yaratıyor . Bune ya! yuhanes + ohanes + yok artık daha neler = 0_o**![signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |B_L
Öne çıkan mesajlar