Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alsak alsak ne alsak?

abazz

Öne çıkan mesajlar

200 milyon ile 300 milyon (yada YTL) arası radyolu renkli ekran ve polyfonic özelliğe sahip cep telefonu almak istiyorum. Sizlerin tavsiyesi ne olur acaba? Benim cep tel piyasası hakkında pek bir bilgim yok. Ben arama motolarını geziyorum ama sizlerin de yardımına ihtiyacım var. Yoksa kardeşim beni bu gidişle parçalaycak.
Neymiş radyolu telefonmuş. Napcan diyom radyoyu. Napacam dinleycem diyor. Kendisine radyolu mp3 çalar diskmen aldım yaranamadım. Bir yardım edin gözünüzü sevem..[signature][hline]Who am i?
For freedom..
Sosyal ağlarda paylaş

6610 guzeldir. baya ufak. almayı dsunmustum bi ara bende. çıktıktan sonra bile fiyatı uzun bi sure dusmedi sanırsam. 6610i de ise kamera var işte. gormedim ama telefonun o ufaklığını bozabilir belki. gereksiz bence oyle bi telde kamera.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok uzun süre 6610 kullandım. İlk çıktığında 600 küsür milyona almıştım çok karizma telefondur, 6610i ise birebir aynı boyutta sadece kamerası var, boyutlarda bi değişim yok yani... :) 3 hafta kadar önce 6610'um ofisten çalınınca bende araştırmaya girdim sonunda Siemens SX1 de karar kıldım. Forumlarda falan gezersen göreceksin ki, ikinci el fiyatları çok iyi... Bugün garantili 2.el bi siyah sx1 aldım şu anda çok memnunum. Telefonda radyo, mp3 çalar, symbian işletim sistemi, foto. çekim özelliği, bluetooth, kızılötesi falan derken baya bi özellik bi arada, 2.el olarak 250 ila 350 milyon arası çok rahat bulursun... Ama ararken özellikle garantili olmasına dikkat et...
Sosyal ağlarda paylaş

elektronik aletlerde eğer iyi bir tanıdığınız yada arkdaşınız fln değilse satıcı kişi kesinlikle tavsiye etmem.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...