bittersweet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 forumu gordm beendm uye oldm.=) slmlar herkese:P emolar nerdn konuluo bulamadm:( hayvancıkları çok sewermm[signature][hline]i've crossed oceans of wie to find you! your pretty face is going to hell!!! Alıntıla
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hoşgeldin :tebrikz:[signature][hline]... that's me in the corner... Alıntıla
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hoşgeldin emolar derken neyi kastettin anlamadım sölersen liniki koyarım[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Alıntıla
bittersweet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 gerçekten yaa bnmi safım emotionlar nerde[signature][hline]i've crossed oceans of wie to find you! your pretty face is going to hell!!! Alıntıla
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hoşgeldin[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Alıntıla
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hojgeldin[signature][hline]Lineage Geyikleri... -çinli: you sex ? -ben: what ? -diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex -ben: what the fuck are you talking about ? -çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH Alıntıla
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 saf dıılsındır bosver:)[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Alıntıla
bittersweet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yupii:P[signature][hline]i've crossed oceans of wie to find you! your pretty face is going to hell!!! Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hoşgeldin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 :) :-) :( :D :-D ;) :-o :-O 8-) :-? :-P :-p :| :utaniem: :yapma: :lol: :hrr: :rock: :tebrikz: :hmm: :horace: :tup: :tdown: smileyler için ayrı bi panel yok. bu arada hoşgeldin[signature][hline]Lineage Geyikleri... -çinli: you sex ? -ben: what ? -diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex -ben: what the fuck are you talking about ? -çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH Alıntıla
loop Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Hoşgeldin [signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Alıntıla
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Hoşgeldin...[signature][hline]These open doors... Alıntıla
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Hoşgeldin bu arada yapmak istediğin ama yapamadığın şeyi mesaj yazarken soldaki * işareti vasıtasıyla yapabilirsin :)[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Alıntıla
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hoşgeldin efendi...[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Alıntıla
bittersweet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 eywallah:-)[signature][hline]i've crossed oceans of wie to find you! your pretty face is going to hell!!! Alıntıla
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 nasıl hem bitter hemde sweet oluyorsun peki?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Alıntıla
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 welkom[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Alıntıla
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hoşgeldin.[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Alıntıla
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 . [Bu mesaj Caglar35 tarafından 11 Ağustos 2005 19:41 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hoşgeldin.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Alıntıla
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Aramıza hoşgeldin..[signature][hline]Odysseia! Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Alıntıla
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Hoşgeldin..[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Alıntıla
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hoşgele.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Alıntıla
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hoşgeldiniz efem[signature][hline]Nan Curunir FallenAngeL, 06 Ağustos 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bugunlerde fakelerde dehset artıs var güçte bir dengesizlik hissediyorum Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.