Anodhen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 tarih bana hep agir ve tozlu kalin sayfalar gibi gelir ama tarihin beni çeken kismi geçmisteki izleri degilde bugünde biraktiklari ve onun pesinden kosusturan serüven düskünü adamlar indiana jones filmideki gibi adamlar gerçekten varmi yani okadar olmasa bile tarihin actionvari yüzünde macera yasayan insanlar varmi?[signature][hline]Ölüm uykusu bizi hayallerin gerçek oldugu yere götürdügüne göre, bu fani bedenlere girdigimizde gerçeklere ara veriyor olmaliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ordan oraya gidip kazi yapanlar var . fazla idealist olanlari bazen tarihi eser kacakcilariyla basini belaya soksada indiana abimiz gibi macerali bir hayatlari yoktur sanirim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Arkeolog olmadan amatör ruhla tabii bilen adamada ihtiyaç var actiona gitsek kazi yaptigimiz ülkenin hükümetiyle basin belaya girermi girer heralde kazi icinde arkeolog olman sart heralde vay be bi indiana baba gibi olamadik filimleriyle oyunlariyla avunuyoz iste!!![signature][hline]Ölüm uykusu bizi hayallerin gerçek oldugu yere götürdügüne göre, bu fani bedenlere girdigimizde gerçeklere ara veriyor olmaliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 kampcı fılan olmasada var oyle yasıyan arkeologlar amcamla yengem arkeolog ordan bılıyorum yanı ama arkeolojı bilim olrak bıttı dunyada bır esprısı kalmadı artık ama 1910 1970 arası en kral bılımdı[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Vardır elbet daha kazılacak yerler.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BigBang Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Viktor, 20 Ağustos 2005 09:29 tarihinde demiş ki: kampcı fılan olmasada var oyle yasıyan arkeologlar amcamla yengem arkeolog ordan bılıyorum yanı ama arkeolojı bilim olrak bıttı dunyada bır esprısı kalmadı artık ama 1910 1970 arası en kral bılımdı Olcaksan Antropolog olcan bu devirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar