Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Şimdi olayı kısaca özetleyeyim.Elimde şu an masaüstü bir bilgisayar ve 256k sınırsız adsl'm var.Sınırsız olduğu için gece-gündüz dc+torrent çalışıyorum ve harddisk 130 gb olmasına ve 1 ay önce boşaltmama karşın gene doldu. 4 ay kadar sonra ben bu masaüstü bilgisayarı satıp yerine laptop alacağım ama 4 aylık bir süre için bana dvd writer lazım. Dediğim gibi sadece 4 ay kullanacağım için çok pahalı birşey almak istemiyorum en fazla 100$ civarı bir şey olsun diyorum. Sizce n'apmalıyım ext. mı alsam yoksa int. mı?Ext. lar pahalıymış diye duydum.Ama ext alırsam laptopla da kullanabilirim.İnt alırsam Bu bilg.'ı 4 ay onra satarken onu da satmam gerekir.Siz ne dersiniz?Piyasayı bilen biri model ve fiyat yazabilirse çok sevinirim...[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 int alırsın ve yanınada bir adet usb 2.0 ext ide box alırsın olur biter :) marka olarakta nec öneririm ben oldukça memnunum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 lg al lg...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 NEC ND-3520A 16X DVD-RW / Dual Layer http://www.andromeda.com.tr/ bakırköyde bu bilgisayarcı çok ucuz fiyatlarıda tavsiye ederim sol üstte nec var[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 nec ve asus testlerde çok yakın sonuçlar vermişti. ben asus aldım memnunum. şu anda fiyatı 120 milyon. nec de ona yakın bişi olsa gerek. ikiside iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Ragnar, 20 Haziran 2005 18:02 tarihinde demiş ki: int alırsın ve yanınada bir adet usb 2.0 ext ide box alırsın olur biter :) marka olarakta nec öneririm ben oldukça memnunum usb 2.0 ext ide box ne işe yarar?[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 usb 2.0 baglantısı olan external hdd diyor mesela 200gb lıkları var atıyosun cebine götürüyosun fln gereksiz bir öneri olmuş kullanım alanına bakar o tip aletler cok pahalı[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 valla kadikoydeki DMS'ye gittim dedim bakin ben burdan aliom boş dvd , sorun yaşamak istemiom , ne onderirsiniz ??? adam dedi benim seçtiklerim arasindan nec 3540 nec 3520 lg 6163 ama paşa nec al dedi başin ağrimasin dedi , şeklili falan deildir ama iyidir dedi .. nec aldim 8x- media'ya 12x yaziom .. saolsunlar valla bana kalsa gidip başka bişi alcaktim (not inatla modellerini sorun , lg 4163ü 6163 diye 3 yerdede kakalamaya kalktilar , nec'de de 3540 fiyatina 3520 yi kakalamaya çalişiolar haberiniz olsun bi anlik dikkatsizlik yakar sizi )[signature][hline]*Animelist.xls *Proud member of RELAXOLOGY *RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 dvd rw de nec'den dvd de ise verbatimden sasilmaz[signature][hline]filmliste revcon0668 riva tun klite (farkli kaydet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 neyse ilgilenen herkese özellikle streamin e teşekkürler artık yarın gidip bakıcam int. ucuz bişey almaya karar verdim...[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 banada birisi tavsiyede bulunabilirmi, dvd rw ve bos dvd marka/model, tesekkur ederim[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 LG'den memnun kalmadım dvd rw konusunda. Gerçi şans mıdır bilmem hemen hemen bütün LG ürünler bir şekilde sorun çıkarıyor etrafımda. Zamanında ASUS aldım mutluyum mesudum. ASUS ya da NEC derim. Her ikiside rakiplerini oldukça geride bırakmış markalar dvd rw konusnuda.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 asus iyidir güzledir ama 1 senesi dolunca hep beni mi buluyo anlamadım ( hala asus kullanırım) ama felaket cd fırlatıyo :)[signature][hline]Welcome to Linuxland, in silent nights you may hear the windows machines rebooting sound... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 eheheh[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Angelfire, 21 Ağustos 2005 02:11 tarihinde demiş ki: asus iyidir güzledir ama 1 senesi dolunca hep beni mi buluyo anlamadım ( hala asus kullanırım) ama felaket cd fırlatıyo :) :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 @vimpir tdk,verbatim,maxell den sasilmaz[signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 dvd-rw icin marka/model soleseniz[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 verbatim her türlü ortam için bulabilceğin en kalite medyadır öteside yoktur varsada hp diyebilirim heralde onun dışında alternatif öneremem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 dvd medya incelemesi -1 divxplanetin incelemesinde ise tdk ve verbatim benzer kalitede yani eksiksiz ardindan hemen maxell geliyo(link vermedim sayfayi acamazsin zaten uyelikde kapandi..) dvdrw olarak ise Asus 1608p ve yeni cikan modelleri ,nec 3520-40 onceliklerin olsun sonra iste lg,nu falan die bildigin klasik modeller cikiyo ne kadar gerekliyse artik not:bende lg 4163 b var ,idare eder bir performans aliyorum nec varken bunu almak tam bir eziklikdi; bole bir kritik de olsun sana yol gosterir[signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar