Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dvd Writer konusunda tavsiye lazım...

Grimwolf

Öne çıkan mesajlar

Şimdi olayı kısaca özetleyeyim.Elimde şu an masaüstü bir bilgisayar ve 256k sınırsız adsl'm var.Sınırsız olduğu için gece-gündüz dc+torrent çalışıyorum ve harddisk 130 gb olmasına ve 1 ay önce boşaltmama karşın gene doldu.
4 ay kadar sonra ben bu masaüstü bilgisayarı satıp yerine laptop alacağım ama 4 aylık bir süre için bana dvd writer lazım.

Dediğim gibi sadece 4 ay kullanacağım için çok pahalı birşey almak istemiyorum en fazla 100$ civarı bir şey olsun diyorum. Sizce n'apmalıyım ext. mı alsam yoksa int. mı?Ext. lar pahalıymış diye duydum.Ama ext alırsam laptopla da kullanabilirim.İnt alırsam Bu bilg.'ı 4 ay onra satarken onu da satmam gerekir.Siz ne dersiniz?Piyasayı bilen biri model ve fiyat yazabilirse çok sevinirim...[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ragnar, 20 Haziran 2005 18:02 tarihinde demiş ki:
int alırsın ve yanınada bir adet usb 2.0 ext ide box alırsın olur biter :)

marka olarakta nec öneririm ben oldukça memnunum

usb 2.0 ext ide box ne işe yarar?[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

valla kadikoydeki DMS'ye gittim
dedim bakin ben burdan aliom boş dvd , sorun yaşamak istemiom , ne onderirsiniz ???
adam dedi benim seçtiklerim arasindan
nec 3540
nec 3520
lg 6163

ama paşa nec al dedi başin ağrimasin dedi , şeklili falan deildir ama iyidir dedi .. nec aldim 8x- media'ya 12x yaziom ..
saolsunlar valla bana kalsa gidip başka bişi alcaktim (not inatla modellerini sorun , lg 4163ü 6163 diye 3 yerdede kakalamaya kalktilar , nec'de de 3540 fiyatina 3520 yi kakalamaya çalişiolar haberiniz olsun bi anlik dikkatsizlik yakar sizi )[signature][hline]*Animelist.xls
*Proud member of RELAXOLOGY
*RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG
Sosyal ağlarda paylaş

neyse ilgilenen herkese özellikle streamin e teşekkürler artık yarın gidip bakıcam int. ucuz bişey almaya karar verdim...[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
LG'den memnun kalmadım dvd rw konusunda. Gerçi şans mıdır bilmem hemen hemen bütün LG ürünler bir şekilde sorun çıkarıyor etrafımda. Zamanında ASUS aldım mutluyum mesudum. ASUS ya da NEC derim. Her ikiside rakiplerini oldukça geride bırakmış markalar dvd rw konusnuda.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu
Sosyal ağlarda paylaş

dvd medya incelemesi -1

divxplanetin incelemesinde ise tdk ve verbatim benzer kalitede yani eksiksiz ardindan hemen maxell geliyo(link vermedim sayfayi acamazsin zaten uyelikde kapandi..)

dvdrw olarak ise Asus 1608p ve yeni cikan modelleri ,nec 3520-40 onceliklerin olsun sonra iste lg,nu falan die bildigin klasik modeller cikiyo ne kadar gerekliyse artik
not:bende lg 4163 b var ,idare eder bir performans aliyorum nec varken bunu almak tam bir eziklikdi; bole bir kritik de olsun sana yol gosterir[signature][hline]Forum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...