Moonsugar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Selam herkeze, kafama takılan bir kaç soru var eğer yardımcı olursanız çok sevinirim. Raid düzenlediğimde lider oldugum zaman master lootu seçtim diyelim boss tan önce. Boss öldüğü zaman diyelimki 2 tane mavi item düştü sallıyorum, biri eldiven biri dagger. Önce eldiven rollicem misal, düşen bütün itemleri önce lootlıyıp sonra mı rollicem yoksa itemler mob un cesedindeyken onlara dokunmadan mı rollicem ? Birde rollediğim bir itemi biri kazandığında ona nasıl vericem ? Şimdi deneme yanılma yöntemi yapmak istemiyorum , çünkü gidip yanlışlıkla saçma sapan bişiler yapıp birin itemini başka birine vermeyeyim, yada ismin ninjaya çıkmasın :[ Eğer biri şu Rl sistemini ve Master loot olayını anlatabilirse çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 cesetten item alamiyorsun loot master oldugunda zaten, tikladiginda raid listesi cikar ordan secersin vericegin kisiyi. droplari chate linkleyip rollayin diyeceksin, kazanana vericeksin.[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar