Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Master Loot

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam herkeze, kafama takılan bir kaç soru var eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.

Raid düzenlediğimde lider oldugum zaman master lootu seçtim diyelim boss tan önce. Boss öldüğü zaman diyelimki 2 tane mavi item düştü sallıyorum, biri eldiven biri dagger. Önce eldiven rollicem misal, düşen bütün itemleri önce lootlıyıp sonra mı rollicem yoksa itemler mob un cesedindeyken onlara dokunmadan mı rollicem ?
Birde rollediğim bir itemi biri kazandığında ona nasıl vericem ?

Şimdi deneme yanılma yöntemi yapmak istemiyorum , çünkü gidip yanlışlıkla saçma sapan bişiler yapıp birin itemini başka birine vermeyeyim, yada ismin ninjaya çıkmasın :[ Eğer biri şu Rl sistemini ve Master loot olayını anlatabilirse çok sevinirim.
Mesaj tarihi:
cesetten item alamiyorsun loot master oldugunda zaten, tikladiginda raid listesi cikar ordan secersin vericegin kisiyi.

droplari chate linkleyip rollayin diyeceksin, kazanana vericeksin.[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo.
  • Yeni Oluştur...