bayat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 An operations manager for Jack in the Box was late for a meeting and called his boss to tell him he was running late. As he was leaving the voice mail message, he witnessed an accident and went on to provide "play by play" of the incident. This is the actual voice mail message. It was forwarded so many times within Jack in the Box, it crashed their voice mail server. http://home.swbell.net/kf5tv/voicemail.mp3[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Dunyanin en komik seylerinden biri bu sanirim, dinledikce guluyorum. Bu kadar bulasici bir gulme duymamistim hayatimda.[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 lol,sabahdan beri evdeki herkese "gel,gel bi$ey dinletcem" diyip dinletip kopariyorum,super ya![signature][hline]# vesmor a.k.a Ripper a.k.a wD karma$ik insanimsi ya$am formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 AHAUEHA! Süper ya! Benim anladığım kadınlar şemsiyeyle bi adamı dövüyolar,eleman da buna kopuyo dimi? [signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home In Flames We Trust! [Bu mesaj Sensible tarafından 05 Haziran 2005 12:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Bunu dinledikçe kopuyorum ya :) Uplayayım da herkes dinlesin. Keşke görebilseydim o olayı[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Elemanin kesin kafadan sorunu var :)Yok böyle bir canli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 abi küçük yaşli bi kadin bi adami dövüyo, olay komik değilde herifin yarılışıdır beni yaran.. :D[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Tam dialog yazsanız bi bok anlamıyorum malum ben:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar