DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Anime.gen.tr den indirdiğim 2 tane video var asukanın savaşı 1-2 bunlar end of evangeliondan bir bölüm mü yoksa ayrıca yaratılmış bir şey mi? ayrıca eva02 nin vücut biraz sıska gibi geldi ama uzun süredir izlemiyorum ondan da olabilir...official mı bu çizimler yoksa deil mi? ayrıca bunların sonunda to be continued diyor devamını nerden bulabilirim eğer end of evangeliondan alıntı değilse...[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 hınn indirmedim bölümleri eva series'la savaştığı bölüm mü? eğer o bölümse end of evadan alınmadır. ve evet sıska şeyler o robotlar...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 evet eva series le savaştığı bölüm asukanın end of evangeliondan alıntı demek...o zaman asuka ölüyor...HAAAYIIIIIRRRRRR.....ama çok azimli savaşıyo. o spear of longinous nerden çıktı çözemedim seyredince anlarım. İlk seyrettiğimde eva02 sıska gelmişti de yok yannış gelmiş :lol:[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 end of evayı sonuna kadar izle derim ben. spoiler vermyelim şindi...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar