vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 1 tane yavru cp aldim :) yalniz alirken disimi/erkekmi sormadim :D simdide meraktan catlicam ayrica bu tur icin bana verebilceginiz oneriler varmi egitim, konusma acisindan[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 butun neti taradim ama bu kuslarla ilgili kaynak yokmu ya[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 yukari[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 arkadaslar yokmu icinizde bu kus hakkinda bilgisi olan[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 google'dan arat.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 cennet papağını alan veya bakanlar hakkında bir sürü konu var. eğer google veya paticik'ten ararsan bulabilme olasılığın yüksek. hemen hemen her topicte cennet papağanları hakkında verdiğim (panpet kaynaklı) bilgi ve resimleri tekrar vereyim, umarım yardımcı olur: [spo1=cennet papağanı] Bu minik papağanların çok çeşitli renkleri vardır, Macaw ya da Cockatoolara oranla çok daha sessiz ve sakindirler. Sürüler halinde yaşarlar,bu yüzden her zaman için bir arkadaşa ihtiyaç duyarlar. Duygularını çok açık ifade ederler,çevresinde olanlara son derece ilgili ve duyarlıdırlar. El ile beslemeye alıştırdığınız aşk kuşları ile aranızdaki bağ çok daha kuvvetlenecektir. Konuşturdum diyenler varsa da konuşabilen papağanlardan oldukları söylenemez. Papağan severler için en cazip tarafı boylarının ufaklığı ve görünüşlerindeki sevimliliktir.[/spo][signature][hline]| ===> orc_lord leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 konusma ihtimalleri nedir :)[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar