Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deep Purple nasıldır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler elime Deep Purple fireball Deluxe Edition die orji bi cd geçti ama daha paketini acıp dinlemedim nedir nasıldır falan filan bilgilendirirseniz sevinirim....[signature][hline]I'm sure of your ability
To become my perfect enemy
Fallen

Mesaj tarihi:
İyidir hoştur... belki elindeki paketin içi boştur :)[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Mesaj tarihi:
yok kardes ici bos diil kiz arkadasim hediye etti ole bisi yapamas herhalde [spo1=/]yapar mi acaba [/spo][signature][hline]I'm sure of your ability
Fallen

Mesaj tarihi:
açıp dinlemiyorsun ve buraya soruyorsun garip o orji cd yi buraya atsan kapışçak okadar kişi var ki ehehe

bence aç cd yi dinle kendin karar ver[signature][hline]name: :Misanthropic
race :Troll
class :Priest
server : Kor'gal
guild : Yok guild falan!!
Mesaj tarihi:
abi genelde metal dinliyorum yada rock pink floyd gibi bişi cıkarsa die korkuyorum kıza da bişi diyemedim bunun yerine Katatonia alsan daja iyi olurdu die kafamdan geçirip durdum sadece =)[signature][hline]I'm sure of your ability
Fallen

Mesaj tarihi:
Arkadaslar arka arkaya Fireball No No No ve Demon's Eye ı dinledim allahtan kız arkadasım yanımda diil cunku bu muzik dayanılamıcak kadar berbat bunun yerine country muziği dinlerim daha iyidir kusura bakmayın dayanamıyorum ben S.O.A.D yada A Perfect Circle acıyorum bu cd de hediye olmasa burdan birine verirdim eğer bu cd elinisde yoksa pm den msg atın posta ile yollarım yanlız muzikler track seklinde
saygılar....[signature][hline]I'm sure of your ability
Fallen

Mesaj tarihi:
wtf?

hem anlamadım, hediye olduğu için vermem diyorsun ama postayla gonderiyorsun. hehe, ilginç doğrusu[signature][hline]- burası neresi
- kolonya

[Bu mesaj elvyn tarafından 17 Ağustos 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
arkadaslar yanlız copy sini vercem orjisinin ustunde ozel yazılar var sorry =) fazla da gonderem kargo parası sux en fazla 3 kişiye falan olabilir...[signature][hline]I'm sure of your ability
Fallen

Mesaj tarihi:
abi sorry belki bulamayan falan vardır die soruyorum mesela ben su an Katatonia nın Viva Empites mıydı bole bişi di herhalde bu albumu nu bulamıyorum orjisi dahi yok[signature][hline]I'm sure of your ability
Fallen

Mesaj tarihi:
ah ah o cd o ellere yakışmıyor.soad ı dp ye tercih etmek ha? tabi senin zevkin bir şey diyemem ama çok şaşırdım[signature][hline]name: :Misanthropic
race :Troll
class :Priest
server : Kor'gal
guild : Yok guild falan!!
Mesaj tarihi:
benim olucaktı o cd..ama bunların eline düşer işte..SOAD mış..pöh..[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime
to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un
done
Mesaj tarihi:
ya abi hepsine saygım var ama bana hitap etmiyo dorudur super olabilir ama benim ruhuma uymuyo napıyım şimdi kendimimi değiştirim =)[signature][hline]I'm sure of your ability
Fallen

Mesaj tarihi:
said:
dina, 20 Ağustos 2005 00:40 tarihinde demiş ki:
benim olucaktı o cd..ama bunların eline düşer işte..SOAD mış..pöh..

walla ya soad nedir sdf[signature][hline]So weak, so hollow-minded
the primat flock responds
the jester race submits

Live In Flames..

• Yeni Oluştur...