Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Beyler elime Deep Purple fireball Deluxe Edition die orji bi cd geçti ama daha paketini acıp dinlemedim nedir nasıldır falan filan bilgilendirirseniz sevinirim....[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 İyidir hoştur... belki elindeki paketin içi boştur :)[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 deep purple candır.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... [Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 17 Ağustos 2005 20:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 yok kardes ici bos diil kiz arkadasim hediye etti ole bisi yapamas herhalde [spo1=/]yapar mi acaba [/spo][signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 açıp dinlemiyorsun ve buraya soruyorsun garip o orji cd yi buraya atsan kapışçak okadar kişi var ki ehehe bence aç cd yi dinle kendin karar ver[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!!
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 o kiza iyi davran bence[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Iyidir.[signature][hline]g3nk.
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 abi genelde metal dinliyorum yada rock pink floyd gibi bişi cıkarsa die korkuyorum kıza da bişi diyemedim bunun yerine Katatonia alsan daja iyi olurdu die kafamdan geçirip durdum sadece =)[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 pink floyd gibi bişey ? yu fuul ! dinle sen de...sonra yaz nası bulduğunu.[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Burn diye bir şarkı vardır kesin orda, o yoksa Black Night vardır. Ondan başla dinlemeye.[signature][hline]- burası neresi - kolonya
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Arkadaslar arka arkaya Fireball No No No ve Demon's Eye ı dinledim allahtan kız arkadasım yanımda diil cunku bu muzik dayanılamıcak kadar berbat bunun yerine country muziği dinlerim daha iyidir kusura bakmayın dayanamıyorum ben S.O.A.D yada A Perfect Circle acıyorum bu cd de hediye olmasa burdan birine verirdim eğer bu cd elinisde yoksa pm den msg atın posta ile yollarım yanlız muzikler track seklinde saygılar....[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 wtf? hem anlamadım, hediye olduğu için vermem diyorsun ama postayla gonderiyorsun. hehe, ilginç doğrusu[signature][hline]- burası neresi - kolonya [Bu mesaj elvyn tarafından 17 Ağustos 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 boşuna göndermeyin , attım bile hehe.[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 arkadaslar yanlız copy sini vercem orjisinin ustunde ozel yazılar var sorry =) fazla da gonderem kargo parası sux en fazla 3 kişiye falan olabilir...[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Kopyası heryerde var 5 milyona, ne diye posta kasalım ki, heh.[signature][hline]- burası neresi - kolonya
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Sahteci![signature][hline]g3nk.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 5 mi ? yok canım o kadar diil.[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 abi sorry belki bulamayan falan vardır die soruyorum mesela ben su an Katatonia nın Viva Empites mıydı bole bişi di herhalde bu albumu nu bulamıyorum orjisi dahi yok[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ah ah o cd o ellere yakışmıyor.soad ı dp ye tercih etmek ha? tabi senin zevkin bir şey diyemem ama çok şaşırdım[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!!
dina Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 benim olucaktı o cd..ama bunların eline düşer işte..SOAD mış..pöh..[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un done
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ya abi hepsine saygım var ama bana hitap etmiyo dorudur super olabilir ama benim ruhuma uymuyo napıyım şimdi kendimimi değiştirim =)[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 kusura bakma özrüne sığınıyorum ama *!yuh!* 1)orjinal deep purple bi de fireball deluxe edition a yazık... 2)bunu bosverdim ama yazık ona da ...[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!!
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: dina, 20 Ağustos 2005 00:40 tarihinde demiş ki: benim olucaktı o cd..ama bunların eline düşer işte..SOAD mış..pöh.. walla ya soad nedir sdf[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames..
Öne çıkan mesajlar