MacbetH Mesaj tarihi: Haziran 6, 2001 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2001 bu süper oyunu alıp oynayıp beğenen ve server arayan yada bulan varmı?
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 *!aradan 2 sene geçmiştir* abi harbiden çok iyi bi oyun yaw multi isteyen varsa pm atsın bi ara kapışalım daha önceden hiç yapmadım merak ediom......[hline] Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar
Vampire Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Ne yazikki herhangi bir server bulmaniz cok zor oyun single player olarak ne kadar kususrsuzsa multiplayer olarak o kadar kusurlu ne yazikki, ama hayatimda oynadigim ve en cok kez defalarca bitirdigim tek oyundur blade of darkness gercekten sahane bir oyun :)[hline]Dont make me more aggressive than devil...
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Ben bi tek knightla bitirdim 2 kere 2. yi sadece Scimatar kombosunu bi daha görmek için bitirdim hehe :D[hline]Eraq, 09 July 2003 17:56 tarihinde demiş ki: ne baarıyon bonkıraşır :P ah gözüm çıkmış :D Dellenenrüzgar
malcolm Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Oyun gercekten cok guzel bi oyundu en son bolume kadar geldim ama en son dusmani olduremedim butun gizli bolumleri acmam gerekiyomus ugrasmadim. Bod'tan baska hicbir oyunda kol bacak koparma isi o kadar iyi olmamis.
Öne çıkan mesajlar