kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 iyide ?.. o guardian of path i gebertince bir poly oldum ama ? hayda save i baştna mı almak gerekiyor.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 hmm emin diilim, o guardianı öldürüncede dönüşüyo olabiliriz, bayada kısa sürüodu o olay yanlış hatırlamıosam, barikatı yıkman gerekli etkisi geçmeden işte elemental dönüşümünün.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 abi bazı yerleden geçiyorum bazılarından geçemiyorum bütün poly leri denedim sıkıntı verdi ya silicem birazdan oyunu[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Bırakıyorum abi oyunu :) walla ardı arkası kesilmeyen son derece gerizekalı puzzle lerden midem bulandı .. yapımcılar aslında oyuna gizem falan katmaya çalışmışlar ama sanki icon adventure oynuyoruz bu ne ya.. bari bende nwn 1 başlayp monk gideyim :).. ama yardım eden olursa kaldığım yerden gidebilirim.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 arkadaşlar bırakmıyorum üzülün :) ehah walla son anda keşfettim sandık var bi tane zırhımı çaldı gem throw makinaları var ne yapacaz burda ortada fire orb var kolu cekınca flame strike oluyor nasıl yakalıcaz bu sandığı ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ahah mimic :) şimdi ordaki bişilerin içinden mücevherat falan çıkması lazım, mimice yaklaşıcan ama belli bi mesafede durucan ki kaçmayacak, sonra o değerli taş şeylerini mimicin önüne atıp biraz geriye gidip bi tane daha atıcan, mimic onları yiye yiye seni takip edicek, böle böle o alev tuzağına kadar gelip mimici tam altına getirip çekicen kolu mimic yanıcak zırhını kusacak, save et ikide bir burda tabi:) azer felamda var orda :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 geçtim mimic i :) bir yerde monk ve arkadaşları geliyor ya 5 vs 1 yapıyorum nasıl indiricem bunları en fazla monk la o ayı geberiyor büyücüler çok zor yahu.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 orasi oyunun en zor savaslarindan biri.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 yok be abi.. ben tek başıma.. oralara geldim 2 kişiyi aldım.. lol meğer relic ten diğer elemanları çağıraibliyormuşuz bide öle daldım 2 dk almadı :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 şimdi böle bi ordu devirdim çok kolaydı en sonunda diablo gibin bişey geldi onuda öldürdük :) sonra yüzüğü takıyorum oklaır taklip ediyorum bir catapult a gönderiyor ama bişey olmuyor napıcam oracıkta?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 yanlış hatırlamıosam, elemetal e dönüşüp mancınığı karşı tarafa atıcaksın tutup :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 sağol abicim hemen deniyorum off çok kasıyor buralarda makina .. lag oluyormuş gibi.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 vay be okudumda amma çok acı çektirmişim nwn oynayanlara :p uzun bir aradan sonra baştan başladım oyuna valsh beni yanına çekince 1 vs 1 indiremiyorum 2 fihter 19 rouge mu ne var tam hatırlamıyorum ezik bir karakter oldu ya neredeyse bütün npc ler immunity to snake attack,critical hit vs [signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. [Bu mesaj kingpin tarafından 21 Ağustos 2005 00:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar