Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[NWN] nwn hotu takıldım :)

kingpin

Öne çıkan mesajlar

cult monk i oldurdukten sonra uzerinden bir orb cikmis olmasi lazim. bi ust katta onlari koyacak yerler var. hani yildirim falan atiyor. onlari tek tek koyacaksin altliklarin uzerine. her biri bir kapiyi aciyor o altliklarin. simdi her kapi yonunde 1,2 ve 3 tae altlik var. sende sadece 1 orb oldugu icin 1 tane alt ligin oldugu yerekoyuyorsun ve o kapi aciliyor. o kapidan girip iceridekileri patakliyosun, icerde 1 orb daha buluyosun. boylece 2 orb un oluyor, o odadan cikip hemen 2 altlik ola yere gidip her birine 1 orb unu koyuyorsun, o kapida aciliyor. ani islemi 3 altlikli yerde de yapiyosun, bir kapi daha aciliyor sana. undead monk seysi boyle.

beholer icin de bir bilmecemsi sey yapmislar. oradaki kontrol panele gidip lore check yapiyosun. sonra oradaki cizgileri saga sola yapa yapa duz bir gizgi olusturuyorsun. kopru aciliyor onunde.. oradan da beholder lair a giriyosun. soyle bisiy yapman lazim.
|
|
|
|

yine takilirsan, yine yardmci olmaya calisiyim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

abicim ben bu energy orb lu olan yerleri bitirdim hatta iskeletor dragonuda kestim :) ordaki slave leri özgür bıraktım sonra gittim senin dediğin gibi yaptım şifreyi ve girdim bi eleman cıktı seni ödlürmeye geldim falan :) seri verdim yere onu eheh :D sonra beholder in mağarasına girdim çok sıkıcı oraları ya. bi alt kata indiğimde daha sıkıcıysı büyü yapamıyorum falan str düştü cart curt spell fail oluyor paso anlamadım.. orda yapılacak bir aktivite varmı böle spiderler falan vardı 2. katta beholderleri gebertmişler :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
bişey istemez öle sakin insanlarız biz
Sosyal ağlarda paylaş

var aktivite. en ucta bir obelisk var. onu aktive etmen gerekiyor. obeliskten 4 tarafa uzanan 4 kare var, uzerine tiklayarak her birini ilk sekle sokuyorsun. oradan antimagic field yaratan bir orb alip ust kata cikiyorsun. anti magic orb'u aktive edince yarattigin anti magic field beholder'larin sana death ray'lerle saldirmasini engelliyor. onlari da oldurup burayi da bitirmis oluyosun.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

antimagic field şu sonda dev örümcek gelio orasıydı dimi ? o bölgede magic olan hiçbirşey çalışmaz yane boşa büyü yapma.

ehe zaten kıl bi yer böle tırsak tırsak gidiosun lan büyü yok silahta, lan ya geberirsem falan diye :p

büyü şeysini aktif edince o örümcükü 3 vuruşta yarmıştım ben.

mephistopheles kolay, o kadar zor değil, yani 5-6 full heal potionla göğüs göğüse böle bi elde balta dierinde potionla :) çarpıştım kendisi ile takır takır iniyor.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ne abi ? ben böle salak bi şey görmedim zaten büyü yapamıyorum üstüne üstlük birde spider zırhımı kalkanımı kılıcımı disarm ediyor ?.. allahım yarabbim knockdown yapıyor kalakmıyorum falan .. nasıl salak şeydir du önce melee combat çı adamım yattı sonra ben zıbardım zaten..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
Sosyal ağlarda paylaş

evet büyüyü aktif edince 3 vuruşta aldım örümceği ehehe önemli olan sonra seer beni cağırdı valsh in orduları geliyor falan :) son derece iğrenç bir yerleştirme biçimi ile yinede savaşı aldım ondan önce vision yaptı bana valsh teklif etti orada save ettim zaten kötü olarak da oynucam bi bakalım robe verdi ya neyse salla .. meph yanına aldı falan .. başından beri dalga geçtiğim meph meğer neymiş öle bi azdı herkes zıbardı valsh ı da ezip geçtim beni öldürdü sanırım bi yere geldim böle ne yapacağımı anlamadım ya kafayı yicem.. ordaki relic in ismini öğrenirsek bizi geri göndericek heralde ama nasıl ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
Sosyal ağlarda paylaş

Olmaz beraber başladık beraber bitiricez ahaha yardım edin çok nadir oyun bitirmişliğim vardır zaten :P bu arada oyunu dark side olarak bitirme şansımız varmı ? valsh teklif edince bide onu kabul ettim bir tane drow robe verdi ne işime yarıcaksa.. anlamadım.. 2 ayrı save olarak kayıt ettim
darkside-orduları komute ediyorum iyilerin tarafta heralde savasın ortasında dalacaz seer
lightside-mephin sehrindeyim.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
Sosyal ağlarda paylaş

Abicim zaten valen falan yok yanımda ya ..
allahın buz dağındayım :) hell diye kekliyorlar bak çok karıştı bir kaç yerde save ettim bi tane swift diye bir eleman var buna relic in ismini bilmiyormusun dedim evet falan dedi para önerdim artislik yaptı kestim sonra :) öle böle araştırırken temple deki hatun bana sleeping man ile ilgili 5 öğeyi şey ettirdi.. bunlardan biride gebrttiğim swift miş hoba al savei baştan bu sefer öldürmedim tabi 4.cü öğeyi arkadaştan öğrendim.. hatun kişi bana amulet verdi onlan sleeping man in rüyalarına yön verdim sanırım .. ondan sonra altar kapısı açıldı içerde deli yaratıklar çıkıyor bi bone golem cıktıki paso sutn yapıp kesti :) bi kaç kere load yapmak zorunda kaldım .. daha önceden edindiğim bilgire göre :) bu eleman sleeping man i uyandırmak istiyormuş nedense bimlyiroum.. gittim bunu kestim borazanı aldım umarım iyi yapmışımdır :P gittim sleeping mani uyandırdım.. sonra hatun kişi geldi bana daldı kestim onu falan bana sevgilimi bulun diyor sleeping man :P dedim yerde yatan kadın sevgilin bana kanıtla falan dedi kaldım orda.. altar da girip oraları kurcalasam mı deli yaratıklar cıkıyor yanlız.. birde backuplar duruyor yani.. geri alma şansım var. allahtan.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
Sosyal ağlarda paylaş

www.gamefaqs.com
yanlis bisiy yapmamissin henuz. o bone golem'lerin oldugu yerde karsina cikan herseyi oldur. bir yuzuk parcasi alacaksin. sleeping man de sana bir yuzuk parcasi verecek, bunlari birlestirip takiyorsun, onunde beliren oklari takip ediyorsun. seni goturecek bir yerlere..[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

2 sorum var:
1.) mirror'ı tamamladım ama mal gibi hemen gidip the seek mi seeker mı işte o kadına verdim :P ilerde lazım olcak mı?

2.) the maker's island, ruins lvl 2'de aghaaz'ı öldürdüm, orda trap'li bi kapı var, normal silahlarımla kırılmıo, hencmenler hic ugrasmio bile, bard kullanıom, ranger olanlar galiba fareden nasıl açılcak öğrenebilmişler ama ben nasıl açıcam o kapıyı içerde önemli bi şey varsa bi sonraki levela gitmek istemiom.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bega, 16 Ağustos 2004 17:21 tarihinde demiş ki:
2 sorum var:
1.) mirror'ı tamamladım ama mal gibi hemen gidip the seek mi seeker mı işte o kadına verdim :P ilerde lazım olcak mı?

2.) the maker's island, ruins lvl 2'de aghaaz'ı öldürdüm, orda trap'li bi kapı var, normal silahlarımla kırılmıo, hencmenler hic ugrasmio bile, bard kullanıom, ranger olanlar galiba fareden nasıl açılcak öğrenebilmişler ama ben nasıl açıcam o kapıyı içerde önemli bi şey varsa bi sonraki levela gitmek istemiom.

ula konu bizim sana noluyor :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:
Öyle sübyan bulsam ben,var ya....

Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 16 Ağustos 2004 02:13 tarihinde demiş ki:
evet götürdü bi yerede geçemiyorum ice wall gibi bişey var izin vermiyor geçmeme ordaki guardian of path i geberttim.
napıcam geçemiyorum oracıktan.
[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:
Öyle sübyan bulsam ben,var ya....

Sosyal ağlarda paylaş

sende bi item olamsı lazım yüzüktü galiba, earth elementale dönüşmen gerekli o kapı için, orayı yıkacan,

sonraki kapılar için de en uygunu ne ise ona dönüşmen gerekli mesela ufak bi delik vAr ise peri olcan :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...